SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akçadağ'da Buluştular

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:53:50
Akçadağ'da Buluştular
A- A+ PAYLAŞ

AKP’nin kadın meclis aday adayları Malatya’nın Akçadağ ilçesinde buluştu.

AKP’den Akçadağ belediye meclisi aday adaylarından Demet Keleş’in organize ettiği programa katılan AKP Malatya Kadın Kolları Başkan Emine Akkurt, ilk önce AKP Akçadağ ilçe Başkanı Vahap Yücekaya’yı ziyaret etti. Parti ziyaretinin ardından Akçadağ Belediye Başkanı İbrahim Koşar ve İlçe Kaymakamı Ramazan Keskin’i ziyaret eden meclis aday adayları daha sonra Akçadağ Öğretmenevi’nde yapılan programa katıldı.

Akçadağ Öğretmenevi Salonu’nda ‘Kadın Meclis Aday Adayları Siyasete Isınıyor, Sorunlara Çözüm Arıyor’ konulu program yapıldı.

Programda konuşan İl Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt, kadın adayların siyasetin her alanında olması gerektiğini belirterek, “ Kadınlarımızın sosyal yaşamda olduğu gibi, siyasette de olması gerektiğini söylüyoruz. Kadınlarımız yerel meclislerde var ile yok arasında bir yerde bunun için siz kadınlara çok iş düşüyor. Belediye meclis üyelerimizin çok fazla olması lazım. Bu sayının artması bizim öncelikli hedeflerimiz. Yerel meclisler aslında kadınların en iyi görev alabileceği ve hizmet verebileceği yerler. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan biz kadınların siyasette olması için her türlü teşviki ve desteği bizlere veriyor” dedi.

AKP’den Akçadağ’ın tek bayan meclis aday adayı olan Mali Müşavir Demet Keleş ise , “Her dönemden farklı bir yerel seçime gireceğimize inanıyorum. Kadın adaylar bu yerel seçimlerde “Bizde varız” diyecekler. Bir kentin gelişiminin toplum hayatında üreten kadının sosyalleşmesi ve artması ile mümkün olduğunu düşünüyorum. Bu noktadan yola çıkarak AK Parti’den Encümen aday adayı oldum. Kadınlarımızın Sosyal, kültürel, ekonomik ve siyasal alanlarda var olduğunu, il ve yerel yönetimlerde hizmet paylaşımında bizde varız demek istiyoruz. Hz. Mevlana’nın dediği gibi “Günün adamı olmaya çalışma, hakikatin adamı olmaya çalış. Çünkü gün gelir değişir, hakikat değişmez.” Biz bugünün insanı olmaya çalışmıyoruz. Hakikatleri söylüyoruz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız