SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akçadağ'da Çalıştay

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:19:21
Akçadağ'da Çalıştay
A- A+ PAYLAŞ

Akçadağ ilçesinde çalıştay düzenlenirken, ilçenin sorunları ile ilgili durum tespiti yapılıp istişarelerde bulunuldu. 

Bilgi Yolu Eğitim Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi Derneği'nin (BİLSAM) organize ettiği toplantıya; Akçadağ Belediye Başkanı İbrahim Koşar, Malatya Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Atay, Ören Belediye Başkanı Aziz Bakır, Kozluca Belediye Başkanı Ali Pektaş, Bahri Belediye Başkanı Ali Bektaş, İl Genel Meclis üyeleri, İl Özel İdaresi Koruma ve Uygulama Denetim Bürosu (KUDEB) Başkanı Levent İskenderoğlu, ilçe kurum müdürleri ve siyasi partilerin ilçe başkanlarıyla ilçe esnafı, iş adamları ve STK temsilcileri katıldı. Program, yaklaşık 4 saat sürdü.

Programın moderatörlüğünü yapan BİLSAM Başkanı Prof. Dr. İbrahim Gezer, bütün katılımcılara teşekkür ettikten sonra BİLSAM'ın forum tarzı çalışmalarından bahsederek; bu çalışmalarla sorunları tespit etmek, var olan sorunlara yönelik çözüm önerileri ortaya koymak, durum tespiti ve analiz yapmak ve böylece kurumlara yardımcı olmak istediklerini belirtti. Gezer, Malatya için gerçekleştirilen “Malatya Vizyon 2023” raporundan sonra, ilçeleri gündeme aldıklarını ifade etti.

Çalıştayda sırasıyla; durum tespiti ve analizi, Akçadağ ile ilgili temel veriler, Akçadağ’ın stratejik özellikleri, sorunlar, Akçadağ için proje önerileri ve ilçe vizyonu ele alındı.

BİLSAM, geçen yıl kamuoyuna açıklamasını yaptığı ilçe çalıştayları çerçevesinde, ilçelerin öncü sektörleri, gelişim eksenleri, yatırım imkanları, potansiyel zenginlikleri, sorunları ve potansiyel proje tekliflerinin ele alındığı çalıştayların ilkini, 22 Kasım 2012 tarihinde Arapgir ilçesinde yapmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız