SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Akçadağ'da Partiye Büyük İlgi Var"

0
Güncellendi - 2018-10-20 04:37:05
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, CHP olarak yerel seçimleri çok önemsediklerini ifade ederek, çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü kaydetti.

CHP'nin Akçadağ İlçesi'nde aldığı yeni binanın açılışına katılan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, CHP Malatya İl Teşkilatı olarak yerel seçimlerdeki hedefleriyle ilgili açıklamada bulundu.

Yerel seçimle ilgili çalışmaların devam ettiğini belirten Kiraz, "Hedefimiz, Mart'tan itibaren Akçadağ'a hizmet edecek, güzel binaları, tesisleri Cumhuriyet Halk Partisi belediyesinde inşa etmek istiyoruz. Bu düşünceyle yola çıktığımız, ülkenin gerçekten hem derin bir ekonomik kriz yaşadığı hem de bu ekonomik krizin başta yoksullar, çiftçiler, köylüler olmak üzere mağdur herkesin cebine yansıdığı ve her geçen gün farklı krizlerle uyandığımız bir dönemde bu önümüzdeki seçimleri çok önemsiyoruz" dedi.

Kiraz, parti olarak çok öncesinden aday tespitleri yaparak çalışmalara başlamak istediklerini ifade ederek, şunları söyledi:

"Akçadağ'da partiye çok büyük bir ilgi var. Her gün farklı arkadaşlarımız bizlerle temasa geçiyorlar. Bundan çok büyük memnuniyet duyuyoruz. Akçadağ'da Cumhuriyet Halk Partisi'nin büyüdüğünü görüyoruz. Gerçekten sosyal demokrat, sol bir belediye anlayışının Akçadağ'da hakim olacağının ayak seslerini bugünden hissediyoruz. Bunu yürekten yaşıyoruz. Akçadağ'da her aday adayı olan arkadaşımızın da başımızın üzerinde yeri var. Herkese eşit mesafede olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Hiç kimseye biraz uzak biraz yakın değiliz. Yarın yapılacak kamuoyu yoklamalarında gerek genel merkezimizin gerek burada örgütümüzün çalışmaları neticesinde en doğru adayı, seçimi kazanacağımız adayı mutlaka hep birlikte Akçadağ'da bulacağız."

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • mtin (5 yıl önce)
    Son zamanlarda mevcut partıye oy veren Akçadag halkı gercegı gordu hıc bır yatım almayan aksıne her gecen gun daha kuculen ve harebe halen gelen ilçenin durumu içler acısı Allahın ıznıyle bu sefer mevcut durumun sonu olcak.
    0
    0
    Yanıtla