SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akçadağ'da Yol Çalışmaları

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:05:58
Akçadağ'da Yol Çalışmaları
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, Akçadağ ilçe merkezinde TOKİ, Yeni Devlet Hastanesi önü, kağıt fabrikası-ilçe merkezinde yaklaşık 10 kilometrelik yolda sıcak bitüm ile asfalt bakım çalışması yaptı.

Ayrıca, 14 kilometre olan Bahri Mahalle yolunun 11 kilometrelik bölümünü asfaltlayan Büyükşehir Belediyesi asfalt ekipleri, kalan 3 kilometrelik bölümün tamamlanması için yoğun bir şekilde çalışıyor. Ankara asfaltından, hava alanına kadar olan bölümün tamamında çalışmalarını sürdüren ekipler, mahalle yolunda ilk olarak asfalt bakım çalışmaları yaptı. 2776 ton alt temel malzemenin serildiği yolun 11 kilometrelik bölümüne sathi kaplama asfalt serimi yapıldı.

8 kilometre uzunluğundaki Doğanlar-Resuluşağı grup yolunun ise 5.5 kilometresinde stabilize kaplama işi tamamlandı. 6 bin metreküp alt temel malzemesinin kullanıldığı yolda, ekipler yol genişletme çalışmaları da yapıyor.

Yolların standartlara uygun hale gelmesi için dere yataklarına çeşitli çaplarda beton büzler yerleştirilirken, yer yer menfez genişletme ve yol genişletme çalışmaları da yapılıyor. 

Büyükşehir Belediyesi, Akçadağ’ın Örüşkü – Hava Alanı,  Kürecik-Demirciler grup yolu ile Levent Vadisi yolunda da çalışmalar yapıyor. 

Akçadağ’da yapılan yol çalışmalarını değerlendiren muhtarlar ve vatandaşlar uzun yıllardan sonra gelen hizmetin bütün Akçadağlıları mutlu ettiğini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız