SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akçadağ'da Yol Çalışması

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:32:05
Akçadağ'da Yol Çalışması
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Akçadağ ilçesinde yeni yol açma ve genişletme çalışmaları yapıyor. 

Büyükşehir Belediyesi ekipleri Yaylımlı mahallesini Keller mahallesine bağlayan 3 kilometrelik yeni yol açma çalışmalarında sona yaklaşırken, Tataruşağı Mahallesinde 1.5 kilometrelik yeni yol açma çalışmaları tamamlandı. Sakalıuzun Mahallesinin 1 kilometre uzunluğunda yolu ise genişletiliyor.

Akçadağ’ın kuzeyinde bulunan Yaylımlı Mahallesini Keller Mahallesine bağlayacak olan bağlantı yolu 3 kilometre uzunluğunda, 8 metre genişliğinde planlanarak yapıldı. Açılan yeni yol ile birlikte bölgede yaşayan vatandaşlar daha kısa sürede Akçadağ ilçe merkezine gidip gelebilecekler.

Tataruşağı Mahallesinde 1.5 kilometre uzunluğunda 7 metre genişliğinde yeni yol açan Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların mahalleye ulaşımını kolaylaştırdı. Mahallenin su deposuna giden yolu da yapan ekipler, çalışmalarını tamamladı.

Levent Vadisi içinde yer alan Sakalıuzun Mahallesinde ise yol genişletme çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri 1 kilometre uzunluğundaki mahalle yolunun genişliğini 6 metreden 10 metreye çıkarıyor.

Büyükşehir sürecinin ilçelere olumlu yansıdığını belirten Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, “İlçe belediyeler olarak Malatya Büyükşehir Belediyesi ile tam bir uyum ve koordine halindeyiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır bu tablonun oluşması için önemli gayretler sarf etti. Gerçekten kelimenin tam anlamıyla bize her zaman ağabeylik yapıyor. Oluşturmak istediği mekanizma şimdi çok güzel bir şekilde çalışıyor. Bütün Akçadağlılar adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan çalışmaları değerlendiren mahalle sakinleri, hizmetlerden çok memnun olduklarını belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ettiler. 

Mahallelerinin geçmişte yeteri kadar hizmet almadığını vurgulayan mahalle sakinleri, “Büyükşehir Belediyesinin yol ekipleri uzun zamandır bölgede çalışıyorlar. Zor ve bir o kadar da zahmetlere rağmen çalışmalarda sona yaklaştılar. Yeni yollarımız güzel oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız