SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akçadağ'ın Şenliği de 23-24 Eylül'de..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Akçadağ İlçesi'nde bu yıl ikincisi düzenlenen Akçadağ Kültür ve Sanat Şenlikleri, 23-24 Eylül 2005 tarihinde gerçekleştirilecek. Şenliklere, Malatya Altın Kayısı ve İstanbul Pera Palas Otellerinin işletmecisi, Akçadağlı işadamı Hasan Süzer'in sponsor olduğu bildirildi.

Akçadağ Kaymakamı Kamuran Taşbilek, Akçadağ Belediye Başkanı İbrahim Koşar, Ören Belediye Başkanı Aziz Bakır, Kozluca Belediye Başkanı M. Ali Turan, Bahri Belediye Başkanı Hüseyin Çapa ve Kültür ve Turizm İl Müdürü Derviş Özbay, Altın Kayısı Oteli'nde ortaklaşa düzenledikleri basın toplantısında, Akçadağ Kültür ve Sanat Şenlikleri hakkında bilgiler verdi.

Akçadağ Kaymakamı Kamuran Taşbilek, şenliklerin 23-24 Eylül 2005 tarihinde yapılacağını belirterek, şenliklerin işadamı Hasan Süzer'in sponsorluğunda gerçekleştirileceğini kaydetti. Taşbilek, 4 belediye ile kaymakamlığın ortaklaşa organize edeceği şenliklerin ilk gününde cirit, sünnet şöleni, tura oyunu ve konser programının yer aldığını, ikinci gün ise en iyi bal ve armut yarışması, Cengiz Süzer caddesinin açılışı, Sultansuyu Harası'nda gezi ve konser gibi etkinliklerin yer aldığını ifade etti.

Akçadağ Belediye Başkanı İbrahim Koşar ise şenliklere destek veren işadamı Hasan Süzer'e teşekkür ederek, amaçlarının ilçe kültürünü tanıtmak ve yaşatmak olduğunu belirtti. Koşar, "Akçadağ İlçesi kültür yönünle zengin bir yöremizdir. Bu kültürü en iyi şekilde tanıtmaya çalışacağız. Bunun yanında ilçemizdeki birlik ve beraberliğe katkı sunacağız" dedi.

Kültür ve Turizm İl Müdürü Derviş Özbay ise şenliklere Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın da destek verdiğini ifade ederek, "Malatya'daki diğer şenliklere olduğu gibi, Akçadağ İlçesi'ndeki şenliklere de bakanlığımız destek sağlayacaktır" diye konuştu. Özbay, şenliklerde Kültür ve Turizm Bakanlığı sanatçılarının da yer alacağını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız