SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akduman'dan Veda Ziyaretleri

A- A+ PAYLAŞ

Kastamonu'ya tayini çıkan Vakıflar Bölge Müdürü Aliseydi Akduman veda ziyaretlerinde bulunuyor.

13 yıldır Malatya'da görev yapan Akduman, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti. Gürkan ziyaret sırasındaki konuşmasında, “Malatya’da görevi esnasında çok büyük çalışmalara imza atan, bütün kurumlarla iş birliği içerisinde çalışan, kendilerine çok büyük destekleri olan Sayın; Aliseydi Akduman’ı başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum, yeni görev yerinin hayırlı olmasını ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Aliseydi Akduman ise, “Aslında bir gerçek varsa o da şudur; Sayın Gürkan’ın bizleri motive ederek, çok büyük destekler sağlayarak bizlere yardımcısı olması bu başarıları beraberinde getirmiştir. Bu başarı hepimizin başarısıdır. Başkan’ın azim ve çabalarının etkisi çok büyüktür. Bizleri hareket noktasında çalışmalarımıza büyük katkılar sağlamıştır. Battalgazi Kaymakamı Abdulmuttalip Aksoy ile uyumlu çalışma içerisinde bulunmaları’nda etkisi vardır. Sayın Kaymakam’a ve Sayın Başkan’a teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Battalgazi Kaymakamı Abdulmuttalip Aksoy'da, Vakıflar Bölge Müdürü Aliseydi Akduman'ın Malatya için çok büyük hizmetleri olduğunu belirterek, yeni görevinde başarılar diledi.

Aliseydi Akduman'a plaket ve üzerinde kanlı kümbet grafik motifi bulunan tablo hediye edildi.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız