SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akgül Hekimhan'a Gitti

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:52:57
Akgül Hekimhan'a Gitti
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Aday Adayı Enver Akgül,”30 Mart yerel seçimlerinde Hekimhan’da belediyeyi CHP kazanmış ama görüyorum ki kaybeden Hekimhan  ilçemiz olmuş” dedi.

28 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek olan AKP temayül yoklamasından önce parti teşkilatlarını ziyaret eden Aday Adayı Enver Akgül, son olarak AKP Hekimhan ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Hekimhan’ın yer altı ve yer üstü kaynakları ile önemli bir üretim merkezi olması gerektiğinin altını çizen Akgül,” Hekimhan sahip olduğu demir ve mermer madenleri ve eşsiz cevizi sayesinde Türkiye genelinde adından söz ettirmesi gereken bir ilçe olmalı. Fakat bu ziyaretimde de daha önceki ziyaretlerimde de görüyorum ki Hekimhan’da dal kıpırdamıyor, bir adım öteye adım atamıyor. 30 Mart yerel seçimlerinde CHP’nin adayı belediyeyi kazandı ancak görülen o ki sandığın tek kaybedeni Hekimhan olmuş” şeklinde konuştu.

 Akgül sözlerini şöyle sürdürdü:”Bugün Türkiye’yi 12 yıldır AK Parti hükümeti idare ediyorsa burada en önemli husus AK Belediyelerin çalışkanlığıdır. Türkiye’de istisnasız hangi Ak Parti belediyesine giderseniz gidin temel belediyecilik hizmetlerinin vatandaşlara dört dörtlük sunulduğunu görürsünüz. Merkezi bütçeden her belediyeye nüfusu oranında paralar gidiyor.  AK Belediyeler çalışırken CHP’li belediyeler vatandaşa hizmet etmeyip başka işlerle uğraşmışlar. Güzel Hekimhan’ımız bunları hak etmiyor.”

AKP hükümetleri döneminde Hekimhan’a yapılan yatırımlara da değinen Akgül,”Hekimhan ilçemizin en önemli sorunlarının başında Malatya-Hekimhan arasındaki yolun tek şeritli olması geliyordu. Ancak hükümetimiz Malatya –Hekimhan yolunun yapımına başladı ve hızlı bir şekilde yapım çalışmaları devam ediyor ve bitirilmek üzere. Hekimhan ilçemize yeni bir devlet hastanesi de inşa ediliyor. Bizim hükümetimizde hizmetler siyasi algılara göre değil ihtiyaçların önceliklerine göre yapılır.”diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan AKP Hekimhan İlçe Başkanı Adil Ağcan ise özetle şöyle konuştu:”Teşkilatımızın içerisinden gelip bürokratlığa kadar yükselen şu anda da milletvekili aday adayı olan hemşerimiz Enver Akgül Bey’i teşkilatımızda ağırlamaktan mutluluk duyduk. AK Parti olarak 7 Haziran seçimlerinde yine sandıklardan milletvekili sayılarımızı artırıp zafer elde edeceğiz. Enver Bey gibi değerli arkadaşımızın ve hemşerimizin partimiz içerisinde yıllarca görev yapması ve aday olması  bizlere ayrıca güç katıyor. Kendilerine çıkmış oldukları bu yolda başarılar diliyor, Allah utandırmasın diyorum.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız