SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akgül Vefat Etti

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:49:30
Akgül Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

Türk Ulaşım Sen Malatya Şube Başkanı Önder Akgül’ün ve emekli Binbaşı Ömer Faruk Akgül'ün eniştesi Mehmet Şinasi Akgül vefat etti. 

Kalp krizi nedeniyle kaldırıldığı İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nde hayatını kaybeden Mehmet Şinasi Akgül (59), Yeşiltepe Şehir Mezarlığı’nda öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra defnedildi.

Mehmet Şinasi Akgül ile birlikte, Sultan İlbey ve Hamza Uğurlugil’in de cenaze namazı kılındı.

Cenaze namazına, Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Kırçuval, Devlet Demiryolları 5. Bölge Müdürü Üzeyir Ülker, Türk Ocakları İl Başkanı Nadir Günata, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Erdem, Türk Ulaşım Sen Malatya Şube Başkanı Önder Akgül, Türk Ulaşım Sen Malatya Şubesi yöneticileri, Ülkü Ocakları İl Başkanı Muzaffer Karaca, İl Genel Meclisi eski Başkanı Naci Şavata, Gazeteciler Cemiyeti 2. Başkanı Ali Er, AKP Malatya Milletvekili Aday Adayı Enver Akgül, MHP Malatya Milletvekili Aday Adayı Arif Yıldız, MHP merkez ilçe Battalgazi ve Yeşilyurt ile il yöneticileri, Demiryolu İş sendikası yöneticileri, bazı sivil toplum kurulu temsilci ve yöneticileri ile kalabalık topluluk katıldı.

Mehmet Şinasi Akgül için taziye yerinin Mehmet Buyruk Caddesi Jandarma karşısı Bedir Apartmanı olduğu kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız