SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Akıbeti Ne Oldu?!'

A- A+ PAYLAŞ

İl Genel Meclisi Kasım ayı toplantılarını devam ettirirken toplantıda, Kuzey Çevre Yolu'nun akıbeti ile İl Genel Meclisi'nin aldığı karar yerine paranın başka hizmetlere harcanması konusu tartışıldı.

İl Özel İdaresi Salonu'nda Naci Şavata başkanlığında düzenlenen İl Genel Meclisi toplantısında bir üye, Kuzey Çevreyolu ile Karakaya Baraj Gölü sahil yolunun akıbetini sordu. İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, Kuzey Çevreyolu'nun projesinin onaylandığını söyledi.

AKP Grup Başkan Vekili Mehmet Ali Doğan da kendisinin Karakaya Baraj Gölü kenarında bahçesi olduğunu belirtip, Kuzey Çevreyolu ile birlikte Karakaya Baraj Gölü sahil yolunun da yapılacak olmasını iyi olduğunu, ancak sahil yolunun şimdilik açılmasının zor olduğunu, yol kenarında bahçe sahiplerinin izin vermediğini, burasının ancak Malatya'nın büyükşehir olmasıyla şuyulandırma ile açılabileceğini savundu.

İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata ise İl Genel Meclisi Kanunu'nda değişiklik yapılması gerektiğini, bu konuda Ankara'da çalışma yapıldığını ifade ederek, "Eğer kanun çıkarsa, İl Genel Meclisi'nin belirtilen kalemlerde harcama yapılması için karar almasından sonra, uygulayıcılar o parayı başka hizmette kullanamayacaktır" dedi.

Bu arada toplantıda, İl Genel Meclisi'nin belirtilen kalemlerde harcama yapılması için karar aldığı, ancak uygulayıcıların o parayı başka hizmette kullanmasıyla ilgili konular da görüşüldü.

Toplantıda ayrıca, Merkez Erenli Beldesi'nde içme ve sulama suyu ihtiyacında kullanılmak üzere İl Özel İdaresi tarafından 6 sondaj kuyusu vurulması teklifi ile Yeşilyurt ilçesinde 3 yerde Tavuk Üretim Çiftliği kurulması talebi komisyonlarda görüşülmek üzere havale edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız