SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akıl Hastası Gencin Cinneti.. 3 Ölü..

A- A+ PAYLAŞ

Akli dengesi bozuk olduğu bildirilen 22 yaşındaki genç, pompalı tüfekle dehşet saçtı; annesini, babasını ve babaannesini öldürdü.

Olay, Dilek Kasabası Başpınar Mahallesi'nde Pazartesi gecesi 23.00 sıralarında meydana geldi. Psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen Namık Coşkun (22), cinnet geçirmesi sonucu babası Bayram (51), annesi Gülizar (45) ve babannesi Esma (80) Coşkun'u pompalı tüfekle öldürdü.

Katil zanlısı Namık Coşkun'un jandarma tarafından olaydan bir süre sonra gözaltına alındığı ve soruşturmanın sürdürüldüğü kaydedildi. Bayram Coşkun'un Orman İşletme Şefliği'nde işçi olarak çalıştığı bildirildi..

Katil zanlısının, psikolojik tedavi görmekte olduğu, bu nedenle askere alınmadığı da öğrenildi.

Alttaki fotoğrafta; öldürülen baba Bayram Coşkun ile babaanne Esma Coşkun görülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız