SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Akıl Hocaları Paralel Yapı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:54:43
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Muhalefetin belirlediği gibi tepeden bir aday değil, içimizden bir cumhurbaşkanı aday açıklayacağız” dedi. 

AKP’nin Cumhurbaşkanı adayı ve muhalefetin adayıyla ilgili görüşlerini dile getiren Milletvekili Mustafa Şahin,”Ana ve yavru muhalefet çatı aday çıkardılar. Karşılarında ise inşallah Recep Tayyip Erdoğan Başbakanımız, genel başkanımız Cumhurbaşkanı olarak açıklanmasını bekliyoruz” diyerek, muhalefetin adayı Prof.Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu ilei ilgili de özetle şunları söyledi: “Tepeden değil, halkın içerisinden tabandan gelen bir özelliği sahip Başbakanımız olacak inşallah. Temennimiz, adayımızın birinci turda kazanmasıdır. Altı ay önce, CHP ve MHP’nin aklından geçmeyen, belki bir arada dahi olma lüksleri olmayan bir kişi ortak aday gösterdiler. Bu iki parti dışında 3’ncü ayak olduğunu biliyoruz. Bu da Pensilvanya ayağıdır. Ki bunların akıl hocaları son günlerde bu paralel yapı olmaya başladı. Paralel yapının ülkemize verdiği sıkıntıların son versiyonu olsa gerek.Birçok şeyi belki hoş görü ile karşılarız ancak ihaneti hiçbir zaman hoşgörülü karşılayamayız"dedi.

“Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı seçilirse AK Parti de ANAP gibi dağılır” iddialarıyla ilgili olarak da Şahin özetle şunları söyledi:

“ANAP’ın içinde bulunduğu şartlar ile AK Partiyi doğuran şartlar çok farklıdır. O zaman, merhum Turgut Özal’a endeksli bir parti idi ANAP. Ancak, AK Parti’ye gönül vermiş olanlar, kurumsal kimliğe oturmuş partimiz ile kenetlenmişler. Genel başkanlığa gelince. Partimizde donanımlı insanlar var. Bu bakanlardan veya milletvekillerinden birisi başbakan olur.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız