SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Akıl ve İstişare İle Çözeceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:05:35
A- A+ PAYLAŞ

AKP Yazıhan Belediye Başkan Adayı Nevzat Öztürk (sol baştaki), “Yazıhan’da sağlanan huzur ortamında kardeşçe yaşıyoruz” dedi.

Milletvekili Cemal Akın, Yazıhan Belediye Bakan Adayı Nevzat Öztürk'ün seçim çalışmalarına destek vererek, ilçenin Bahçelievler Mahallesi’nde düzenlenen toplantıya katıldı. Yazıhan Belediye Başkanı Ali Kaya’nın da katıldığı toplantıya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Yazıhan Belediye Başkan Adayı Nevzat Öztürk, Yazıhan’da huzur ortamını hakim olduğunu ifade ederek, “Biz Yazıhan’da Alevi, Sünni, Kürt, Türk hep kardeşçe yaşıyoruz. Allah takdir eder, sizlerde destek verirseniz hizmetleri hep birlikte yapacağız. Hizmetler için her mahallede ve köyde komitelerimizi oluşturacağız ve projeler ve eksiklikleri ortak akıl ve istişare ile sağlayacağız. Yazıhan’da AK Parti’ye en iyi desteği vereceğine inanıyorum. Verilen tüm destekler için şimdiden Yazıhanlılara teşekkür ediyorum” dedi.

Milletvekili Cemal Akın ise şunları söyledi:

“Her seçim arifesinde muhalefet çeşitli sansasyonel haberler yayarak bu milletin ittifakla her zaman desteklediği ana partileri daima kötüleşerek mesafe almaya çalışmıştır. Bu CHP’nin birazda mizacında var. İftiralar devam ediyor, ana muhalefet ve yavru muhalefet AK Parti’yi yıpratabilmek için iftiradan çekinmiyorlar.”

Akın, toplantıya katılan vatandaşlarla da sohbet etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız