SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Akılcı Projeler Sunuyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:14:18
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı Barguzu ve Bostanbaşı sakinleri ile bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgisi ve “Yeşilyurt seninle gurur duyuyor” sloganları ile karşılandı.  Porgalı, “İnsan odaklı, halk odaklı, sosyal belediyecilik odaklı projeler hazırladık. Sizlere çılgın projeler değil, akılcı, Avrupa standartlarında projeler sunuyoruz” dedi. 

Yoğun seçim çalışmalarına devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı’yı Barguzu ve Bostanbaşı ziyareti sırasında Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, İl Başkanı Enver Kiraz, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci, Battalgazi Belediye Başkan Adayı Kurtar Kaya ve teşkilat üyeleri yalnız bırakmadı. 

Porgalı, halkın içinden biri olduğuna vurgu yaparak, “ Ben sizin içinizden gelen biriyim. Hulisi Porgalı, Allah’ın izniyle sizlerde teveccüh gösterirseniz doğduğum, doyduğum, büyüdüğüm bu topraklarda sizlere hizmet etme fırsatı bulacak” ifadelerini kullandı. 

Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı,  yönetime geldikleri takdirde temel yaklaşımlarının insan odaklı olduğunu ifade ederek, “İnsan odaklı, halk odaklı, sosyal belediyecilik odaklı projeler hazırladık. Sizlere çılgın projeler sunmuyoruz. Sizlere akılcı, Avrupa standartlarında projeler sunuyoruz ” sözlerini kaydetti. 

Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı’nın konuşmaları “Barguzu seninle gurur duyuyor”, “Başkan sana söz Yeşilyurt’u alacağız” sloganlarıyla kesilen Porgalı sıcak ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti gizleyemedi.  

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Sayın Hulisi Porgalı seçildiği zaman belli güç odaklarının, belli çevrelerin, belli çıkar guruplarının Belediye Başkanı olmayacak. Yoksul ama gururlu hırsızlık yapmayan, emeğiyle geçinmeye çalışan halkı için çalışacak bundan hiç şüpheniz olmasın şeklinde konuştu.  

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Enver Kiraz ise 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler Cumhuriyet Halk Partisinin hem Yeşilyurt’ta hem de Büyükşehirde iktidarda geleceğini açıkça gösteriyor dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız