SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Akıllı ve Sıkı Çalış'

0
Güncellendi - 2020-04-16 01:09:25
'Akıllı ve Sıkı Çalış'
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un Zimbabveli savunma oyuncusu Teenage Lingani Habede, bireysel çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Sezon başında Güney Afrika ekibi Kaizer Chiefs’ten BtcTurk Yeni Malatyaspor’a transfer olan 25 yaşındaki stoper, koronavirüs nedeniyle liglerin ertelenmesinin ardından tesislerde başladığı bireysel antrenmanlarını sürdürüyor.

Koronavirüs (kovid-19) önlemleri kapsamında Süper Lig’de maçların ertelenmesinin ardından BtcTurk Yeni Malatyaspor’da kimi oyuncular evlerinde kimileri ise Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde bireysel antrenmanlarına devam ediyor.

Teknik heyetin hazırlamış olduğu program kapsamına formlarını korumaya çalışan futbolcular, yaptıkları çalışmaları teknik heyetle paylaşıyor.

Süper Ligin ertelenmesinin ardından bireysel çalışmalarını Malatya’da sürdüren Zimbabveli savunma oyuncusu Teenage Lingani Habede, hız kesmiyor. Hazırlanan program kapsamında bireysel antrenmanlar yapan Hadebe, boş zamanlarında da çalışmayı sürdürüyor. 

Genç stoper, yaptığı çalışmaları kimi zamanlarda sosyal medya hesabından paylaşıyor. Zimbabveli oyuncu, son olarak yaptığı çalışmanın fotoğrafını “Akıllı ve sıkı çalış” mesajıyla sosyal medya hesabından paylaşırken, büyük beğeni aldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Mülayim (3 yıl önce)
    Denizli'deki tekwandonu unutmayacağım
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (3 yıl önce)
    Kulakların çınlasın Özkan Sümer Hocam. Senin döneminde yönetimin Sarıyer spor kulübünden aldığı sol bek Aykut için " SENİ ALANIN" diye bağırıyordun.Şimdi alınan futbolcuları izlediğimde inan seni anıyorum hocam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (3 yıl önce)
    Uçan tekme atan resmen lig bitsinde gideyim diyen hadebe mi güldürneyin bu takımin bu hale gelmesinde sorumlu olanlardan biri ama baş sorumlu ADIL GEVREK kimse değil
    0
    0
    Yanıtla