SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akın Ailesi de Sayıldı..

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye İstatistik Kurumu Malatya Bölge Müdürlüğü elemanları, adrese dayalı nüfus kayıt sistemi ile ilgili çalışmalarını sürdürürken, Vali Halil İbrahim Daşöz'den sonra Belediye Başkanı Cemal Akın'da evinde ziyaret edilerek, sisteme göre kaydı yapıldı.

Belediye Basın Bürosu'nun konuya ilişkin yayınladığı bülten şöyle:

"Türkiye İstatistik Kurumu Malatya Bölge Müdürü Şemsettin Özcan, beraberinde bir nüfus kayıt denetmeniyle birlikte, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı evinde ziyaret ederek, Hane Halkı Bilgi formalarını kendisine verdi.

Adrese Dayalı Nüfus Kayıt sistemi nedeniyle Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı evinde ziyaret ettiklerini belirten TÜİK Malatya Bölge Müdürü Şemsettin Özcan, “Başbakanlık Genelgesi doğrultusunda Belediyemiz ile iş birliği içerisinde yaptığımız numarataj çalışmasını takiben 15 Ocak 2007 tarihi itibariyle de Hane Halkı Bilgi Formu derleme çalışmasına başladık. Bilgi Formlarını vermek üzere sizleri ziyaret ediyoruz. Özellikle şu ana kadar Malatya Belediyesi olarak bizlere verdiğiniz ve bundan sonra vereceğiniz katkılar için Türkiye İstatistik Kurumu adına teşekkür ediyorum” dedi.

Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminin Türkiye’de bu alanda devrim niteliğinde bir hizmet olacağını belirterek, “Bundan sonraki nüfus sayımlarında halkımız evine hapsedilmeyecek ve günü gününe, hatta saati saatine Türkiye’deki nüfus sayımı ve buna bağlı olan bilgiler tespit edilmiş olacak. Bu konudaki sizlerin çalışmaları her türlü takdirin üzerindedir. Malatya Belediyesi olarak bize düşen hizmetleri eksiksiz olarak sizlerle paylaşacağız. Sizlerin bu hizmetleri tamamlaması noktasında Belediye olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın, daha sonra kendisine verilen Hane Halkı Bilgi Formlarını doldurdu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız