SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akın, Bayrama Erken Başladı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, Kurban Bayramı dolayısıyla sosyal hizmet kurumlarında barınan gençler, yaşlılar ve hastanelerdeki hastaları ziyaret ederek, sohbet etti, hediyeler dağıttı.

8 Ocak Pazar günü saat 09.30’da ziyaretlere başlayan Belediye Başkanı Akın ilk olarak Sosyal Hizmetler Erkek Yetiştirme Yurdu’nu ziyaret etti.

Burada kalan erkek öğrencilerle ayrı ayrı sohbet eden Belediye Başkanı Akın, öğrencilere basketbol, voleybol topu, masa tenisi malzemeleri hediye etti.

Belediye Başkanı Akın, Erkek Yetiştirme Yurdu’ndan Malatya Atatürk Çocuk Yuvasına geçerek, burada barınan çocuklarla yakından ilgilenerek hediyeler dağıttı.

Akın daha sonra gittiği Kız Yetiştirme Yurdu’nda gençlerle sohbet etti, yaşama şartları ve derslerindeki başarı durumu hakkında bilgi aldı. Belediye Başkanı, gençlere basketbol, voleybol topu ve çeşitli spor malzemesi hediye etti.

Başkan Akın daha sonra, Huzurevine geçerek burada yaşamlarını sürdüren yaşlılarla sohbet edip, çeşitli hediyeler dağıttı.

Belediye Başkanı Akın, ziyaretler sırasında, yetiştirme yurtları, çocuk yuvası ve huzurevinde yaşama şartlarının iyileştirildiğini gözlediğini belirterek, ‘’Çok iyi bir ortamla karşılaştık. Yapılan tadilatlardan sonra daha düzenli, daha güzel bir yaşama ortamı sağlanmış. Sorunların çözümüne ve bu kurumlarda hayatını idame ettirenlerin hayat kalitesinin yükseltilmesine katkıda bulunacağız. Bunu kendimize görev biliyoruz’’ dedi.

Belediye Başkanı daha sonra Beydağı Devlet Hastanesi’ne geçti. Başkan Akın, burada hastane çalışanlarının bayramını kutladıktan sonra, hastanede tedavi gören hastaları ziyaret etti ve karanfil dağıtarak bayramlarını kutladı.

Beydağı Devlet Hastanesinden sonra Malatya Devlet Hastanesine geçen Akın, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak Kurban Bayramlarını kutladı.

ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET..
Belediye Başkanı , sosyal hizmet kurumlarında barınan çocuklar, gençler ve yaşlılardan sonra vatani görevlerini yaparken şehit edilen askerlerin ailelerini ziyaret etti, başsağlığı diledi ve bayramlarını kutladı.

Şehit aileleri ile sohbet eden Belediye Başkanı Akın, inancımıza göre, şehadet mertebesinin kutsal bir mertebe olduğuna vurgu yaparak, “Vatanımızın ve milletimizin birliği beraberliği için canlarını feda eden şehitlerimizi minnet, şükran ve rahmetle anıyorum. Ailelerine, sevenlerine ve milletimize başsağlığı diliyorum” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Akın, bayram boyunca da şehit ailelerini ziyaret etmeye devam edecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız