SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akın, Darende'yi Ziyaret Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:40:58
Akın, Darende'yi Ziyaret Etti
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Cemal Akın, "Güncel kamuoyu araştırmaları halkımızın yüzde 55'inin partimize teveccüh ettiğini göstermektedir" dedi. 

Malatya Milletvekili Cemal Akın, Darende ilçesi ile beldelerini ziyaret etti. Aşağıulupınar, Balaban ve Ayvalı beldelerini ziyaret eden ve halkın sorunlarını dinleyen Akın, Balaban beldesinde Adalet ve Kalkınma Partisi Belde Başkanı Durdu Dizdar'ın babasının cenaze törenine de katıldı. Ziyarette partinin Malatya İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut ve diğer yöneticiler, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, Darende İlçe Yönetimi, belde belediye başkanları, belediye meclis üyeleri katıldı.

Akın, “Bugün Darende'mizi ve beldelerimizi ziyaret etmek üzere geldik. Halkımızı dinledik, büyük bir heyecanla arkadaşlarımız bizleri misafir ettiler, taleplerini bizimle paylaştılar ancak partimize hemşerilerimizin göstermiş olduğu alaka ilgi sevgi her türlü memnuniyetin ötesinde. Problemlerinin bu dönemde 10 yıl içerisinde süratle çözülmekte olduğunu ifade ettiler. Bu işler gönül işidir, inanç işidir, bir sevda işidir. Burada gerek teşkilatlarımızda görev alan arkadaşlarımız, gerek partimize gönül vermiş vatandaşlarımız ve biz milletvekilleri bütün arkadaşlarımızla birlikte, Başbakanımızla birlikte ülkemize, insanımıza hizmet anlayışı içerisinde siyaset yapmaktayız. Halkımız bize gösterdikleri teveccüh ile bizlerin yanında olduğunu göstermekte her geçen seçimde oyumuzu artırarak yeni seçimlere hazırlanıyoruz. Güncel kamuoyu araştırmaları halkımızın yüzde 55' inin partimize teveccüh ettiğini göstermektedir. Türkiye'mizi AK Parti anlayışıyla inşallah çok daha müreffeh günlere taşıyacağız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız