SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akın, DOĞANBELBİR'de Başkan Vekili..

A- A+ PAYLAŞ

Doğu Anadolu Belediyeler Birliği'nin (DOĞANBELBİR) ilk toplantısı Erzurum Büyükşehir Belediyesi Meclis salonunda yapıldı. Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, katılmadığı bu toplantıda, birliğin başkan vekilliğine getirildi.

Düzenlenen toplantıda Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, DOĞANBELBİR Başkanlığı'na, Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın ve Iğdır Belediye Başkanı Nurettin Aras da başkan vekilliklerine seçildi. Toplantıda konuşan Başkan Küçükler, yeni kurulan bu birliğin Doğu Anadolu'daki belediyelerin sorunlarını ortak bir biçimde dile getirme noktasında önemli bir misyonunun olacağını söyledi.

Aynı sıkıntıyı yaşayan belediyelerin oluşturduğu birliğin sorunları TBMM'ye aktarımında etkin rol oynayacağını ifade eden Küçükler, "Birliğimiz Doğu Anadolu'nun Türkiye'ye açılan en büyük penceresi olacaktır. Birbirine yakın olan kentlerin kültürlerinin tanıtımında da etkin rol oynayacak olan birlik, sorunların çözümünde ortak hareket etmeyi sağlayacaktır. Birliğimize katılan tüm belediyelerimize ve beni başkanlığa layık görenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Birliğe Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Ardahan, Malatya, Iğdır, Bingöl ve Bayburt belediyeleri ile 9 ilçe ve 6 belde belediyesinin üye olduğu belirtildi.

Bu arada, Belediye Başkanı Akın'ın Belediyeler Birliği toplantısına katılmak üzere 29 Aralık Perşembe günü Ankara'ya gideceği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız