SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akın, İtfaiyeyi Ziyaret Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:00:21
Akın, İtfaiyeyi Ziyaret Etti
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Cemal Akın, beraberinde partinin yöneticileri; Kemal Açıkgöz, Yusuf Aksaç, Erdoğan Özpolat, Hasan Karadaş ve Şükrü Özdemir ile birlikte Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

 

İtfaiye Müdürü Hanifi Acar 'hoş geldiniz' konuşmasında, "Daha önce sizinle 5 yıl belediye başkanlığınız döneminde birlikte çalıştık. Teşkilatımızı bilen bir vekilimizsiniz. 103 personel ve 15 araçla hizmet etmeye çalışıyoruz. Teşkilatımızı yenileme açısından, sayın başkanımız kurtarmaya yönelik 3 araç kazandırdı. 2 ay sonra, 24 ve 28 metre merdivenli iki araç daha filomuzu katılacak. Malatya’ya yeni bir itfaiye binası kazandırılmasında son noktaya geldik" dedi.

 

Milletvekili Akın da, kendisinin 5 yıl belediye başkanlığı görevinde bulunması nedeniyle itfaiye teşkilatına yabacı olmadığını ve belediyecilikte yeniliklerin önemli olduğuna dikkat çekerek, "Büyük şair Ziya Paşa, 'hazır ol cenge istiyorsan sulhu selah' diyor. Her türlü tedbiri almak zorundayız. Yangını söndürmeye hazır olmamız gerekir. Araç ve gereçleri eksiksiz, eğitimli olmanız gerekli. İtfaiyenin araç gereç ve eğitim konusunda her zaman yangını söndürmeye hazır olmaları gerekir" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız