SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akın İzmir'de Tarım Fuarına Katıldı

0
Güncellendi - 2020-02-07 02:59:49
Akın İzmir'de Tarım Fuarına Katıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Tarım Platformu ve Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, İzmir’de düzenlenen ve açılış töreni dün yapılan Agroexpo 2020 15. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın açılış törenine katıldı.

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Bekir Pakdemirli ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ile birlikte fuarın açılış kurdelesini kesen İhsan Akın, açılış töreninden sonra Bakan Pakdemirli ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’le biraraya geldi.

Fuarda İzmir Büyükşehir Belediyesi Standını ziyaret eden Malatya Tarım Platformu Başkanı İhsan Akın, burada İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile görüştü ve  Soyer’e Malatya kayısısı armağan etti.

Agroexpo 2020 Fuarı’nda Malatya’dan temsicliler görmekten mutlu olduklarını söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, armağan edilen kayısı için İhsan Akın’a teşekkürlerini iletti.

75 ülkeden katılımın olduğu fuarın tarım ve hayvancılık sektörünün gelişimine katkı sağlayacağını belirten İhsan Akın, “Avrupa’nın en büyük tarım ve hayvancılık fuarına Malatya’yı temsilen katılarak, sektörümüzün paydaşlarıyla biraraya geldik. Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli ile görüştük ve Malatya’daki çalışmalarımız hakkında bilgi verdik” dedi.

“İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’le yerel yönetimlerin tarım ve hayvancılık sektörüne yönelik projelerini konuştuk”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tunç Soyer’le görüşerek, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yerel yönetimler bazında yürüttüğü tarımsal faaliyetler ve projeler hakkında bilgi aldığını da kaydeden İhsan Akın, Tunç Soyer’e Malatya kayısısı armağan ettiklerini belirterek, “Sayın Soyer çok memnun oldu. Fuarda Malatyalı temsilcilerin yer almasından duyduğu memnuniyetini ve ilişkilerin devamını temenni ettiğini belirtti” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in bir yerel yönetici olarak tarım ve hayvancılık projelerine verdiği desteklerden etkilendiğini söyleyen İhsan Akın, Malatya’daki yerel yönetimlerin de tarım ve hayvancılık sektörünün gelişmesi için destek vermesi gerektiğini kaydetti.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız