SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akın Manisa'daymış!

A- A+ PAYLAŞ

TBMM 22. Dönem Başkanı ve AKP Manisa Milletvekili Bülent Arınç, Vali Celalettin Güvenç'i makamında ziyaret etti. Güvenç'in Erzurum'da başarılı çalışmalar yaptığına dikkat çeken Arınç, "Biz de kendisine her konuda yardımcı olacağız" dedi. Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın'ın da bu ziyarete katıldığı bildirildi.

16 Mayıs tarihinde göreve başlayan Celalettin Güvenç bugün TBMM Dönem Başkanı ve AKP Manisa Milletvekili Bülent Arınç'ı ağırladı. AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, İsmail Bilen, Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, AKP Gençlik Kolları Genel Başkanı Hakan Tütüncü ve bazı partililer de ziyarette hazır bulundu.

Vali Celalettin Güvenç'e görevinde başarılar dileyen Bülent Arınç, "Sayın Valimiz Erzurum'da çok başarılı hizmetlere imza atmıştır. Manisa'da da faydalı işler yapacağına inancım tam. Biz de kendisine her konuda yardımcı olacağız. Bugüne kadar Manisa'da görev yapan tüm valiler çeşitli hizmetler yapmıştır. Hepsini minnetle anıyoruz" dedi.

Malatya Belediye Başkanı Akın'ın da Manisa'da bulunduğu belirtilirken, bu ile ne amaçlı gittiği öğrenilemedi. Malatya Belediye Başkanlığına, meclis üyelerinden Tevfik Arpacı'nın vekalet ettiği haber alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız