SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akın Ödülünü Aldı

A- A+ PAYLAŞ

İzmir'de yayınlanan bir dergi tarafından "Yılın Belediye Başkanı" seçildiği bildirilen Belediye Başkanı Cemal Akın, Şanlıurfa'da düzenlenen ödül törenine katıldı.

Konuya ilişkin olarak, Belediye Basın Bürosu şu bülteni yayınladı:

"..Yerel Yönetimlere yönelik ulusal yayın yapan İzmir merkezli Şehir ve Başkan Dergisi 253 gazeteci oyuyla belirlediği ‘Yılın Belediye Başkanları’ oylamasında ‘Yılın Belediye Başkanı’ seçilen Belediye Başkanı H.Cemal Akın ödülünü, Şanlıurfa’da düzenlenen törenle aldı.

18 Haziran Çarşamba günü Şanlıurfa El-Ruha Otelde düzenlenen Şehir&Başkan Dergisi Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Kent Ödülleri Yılın Belediye Başkanları ödül törenine, Belediye Başkanı H.Cemal Akın, eşi Nurten Akın ile birlikte katılırken, törene ayrıca Şanlıurfa Vali Vekili Salih Gelgeç, Şehir Başkan Dergisi imtiyaz sahibi Atilla Sertel ile ödül almaya hak kazanan Belediye Başkanları katıldı.

‘Yılın Belediye Başkanı’ ödülünü Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Merkez Yöneticilerinden Spor Yazarı Tayyar Özdemir’den alan Belediye Başkanı H.Cemal Akın, yaptığı konuşmada, ödülün gazeteciler tarafından veriliyor olmasının ödülü daha da anlamlı kıldığını belirterek, “Belediye Başkanları ile gazetecilerin müşterek bir kaderi var. Gazeteciler esasında toplumdaki olayların Belediye Başkanlarına yansıması, Belediye Başkanları tarafından yapılan hizmetlerin de topluma yansıması noktasında ayna görevi görüyorlar. Gerektiği zaman da tenkid edip, eleştiriyorlar.

Ancak bugün çok farklı yönleriyle karşımızda bulunuyorlar. Kendi aralarında yaptıkları değerlendirme, çalışma ve anketler neticesinde şu anki Belediye Başkanlarını ödüle layık gördüler” dedi.

Belediyeciliğin ekip işi olduğunu ve Malatya Belediyesi’nin de büyük bir aile olduğunu kaydeden Belediye Başkanı H.Cemal Akın, daha önce aldığı ödüller gibi ‘Yılın Belediye Başkanı’ ödülünü de Malatyalı hemşerileri adına aldığını söyledi.

Yapılan hizmetlerin ödüle layık görülmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini ve hizmet şevkini artırdığını söyledi.

Belediye Başkanı H.Cemal Akın, Şanlıurfa’ya çok güzel hizmetler yapıldığını belirterek, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Şanlıurfa’nın çağdaş bir şehir olma yolunda süratle ilerlediğini de kaydeden Başkan Akın, her gelişinde Urfa’yı daha farklı gördüklerini söyledi.

Başkan Akın ayrıca ‘Yılın Belediye Başkanları’ Ödül Töreni’nin düzenlenmesinde emeği geçenlere de teşekkür etti.

Belediye Başkanı H.Cemal Akın, tören sırasında Şanlıurfa Vali Vekili Salih Gelgeç, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Şehir Başkan Dergisi sahibi Atilla Sertel’e kuru kayısı hediye ederken, törene katılan diğer misafirlere de yaş kayısı ikram etti.

Başta Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba olmak üzere törene katılan misafirler, ‘Bugün burada Malatya ve kayısının çok iyi tanıtımı yapıldı. Tanıtım bu şekilde yapılır” şeklinde konuştular.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız