SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akın Ödülünü Kayseri'de Aldı

A- A+ PAYLAŞ

Kayseri merkezli olarak, reklam ve tanıtım hizmetleri yapan "İks Medya" adlı şirket tarafından yayınlanan "Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi"nin internet üzerinden düzenlediği ankette, "Çevre Düzenleme, Park- Bahçe" kategorisinde yılın yerel yöneticisi seçildiği belirtilen Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın'ın, bu ödülü Kayseri'ye giderek aldığı bildirildi.

Söz konusu yayın organının internet üzerinde düzenlediği belirtilen ankette, bazı büyükşehir, kent, ilçe ve belde belediye başkanlarının, çeşitli kategorilerde "Yılın Yerel Yöneticisi" seçildiği bildirilmişti. Cemal Akın'ın da "Yılın Yerel Yöneticisi" seçildiği ankette, çeşitli kategorilerde "Yılın Yerel Yöneticisi" seçilenler arasında Elazığ ve Adıyaman Belediye başkanlarının da bulunduğu öğrenildi.

Belediye Başkanı Cemal Akın'ın, geçtiğimiz hafta Cumartesi akşamı Kayseri'de yapılan ödül törenine katılıp, ödülünü aldığı bildirildi.

Ödül törenini düzenleyen, reklam ve tanıtım işi yapan şirketin yayınladığı "Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi" adlı yayın organının, belediye haberlerine yer verdiği öğrenilirken, bu derginin, Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü ile Yerel Yönetimler Araştırma ve Eğitim Merkezi tarafından yayınlanan, birçok uzman akademisyenin yazdığı, birçok ciddi yerel yönetim projesi geliştiren "Çağdaş Yerel Yönetimler Dergisi" ile herhangi bir ilgisinin bulunmadığı da belirlendi.

BELEDİYENİN AÇIKLAMASI..
Malatya Belediye Başkanına "Çevre Düzenleme, Park- Bahçe" dalında ödül veren derginin düzenlediği ödül töreniyle ilgili olarak Belediye Basın Bürosu'nun yayınladığı bülten ise şöyle:

"..Üstyapı hizmetleri çevre düzenleme, park-bahçe kategorisinde çevre düzenleme çalışmaları projeleriyle yılın yerel yöneticisi seçilen Belediye Başkanı H.Cemal Akın, ödülünü Kayseri’de düzenlenen törende aldı.

Merkezi Kayseri’de bulunan ve Türkiye genelinde yayın yapan Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından Büyükşehir, il ve ilçe Belediye Başkanları arasında ‘yılın yöneticisi’ seçilenlere ödülleri, düzenlenen törenle verildi.

Tören nedeniyle yapılan sunumda, Malatya Belediyesi tarafından yapımı devam eden Sümerpark ve Şeker arazilerinin Belediye’ye devri ile Meyvecilik arazilerinin Belediye verilmesi hususundaki çalışmalara dev ekranda görüntülü olarak geniş yer verildi. Belediye Başkanı H.Cemal Akın’ın yaptığı çalışmalardan da övgü ile bahsedildi.

Haftasonunda Kayseri’de düzenlenen törene milletvekilleri, İller Bankası Genel Müdürü, Türkiye genelinde birçok Belediye Başkanının yanı sıra, üst düzey protokol üyeleri katıldı.

Belediye Başkanı H.Cemal Akın, ödülünü Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’den alırken, Başkan Akın, törene katılanlara Malatya’dan götürdüğü kayısılardan ikram etti.

Belediye Başkanı Akın, serbest meslek hayatında ve Belediye Başkanlığı döneminde çeşitli ödüller aldığını ancak, “Belediyecilik, çevre demek, yeşil alan demek, bundan dolayı bu söz konusu ödül benim içinde fevkalade manidar ve anlamlıdır.

Hemşerilerimiz, Belediye ile alakası olsun veya olmasın her konuda Belediye ile irtibata geçiyor. Bu durum da vatandaşlarımızın Belediyelerdeki beklentilerinin ne derece yüksek olduğunu gösteriyor. Rahmetli hemşerimiz Turgut Özal’ın dediği gibi Halka Hizmet Hakka Hizmettir.

Öncelikle ben Malatyalı hemşerilerime, bu ödülü bana layık gören arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” şeklinde duygularını dile getirdi..."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız