SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Akın ve Şahin de Katıldı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:16:54
A- A+ PAYLAŞ
 
Erzincan'ın Başbağlar köyünde 19 yıl önce katledilen 33 vatandaş için düzenlenen anma törenine AK Parti Malatya milletvekilleri Mustafa Şahin ve Cemal Akın ile Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’nun da katıldığı bildirildi.
 
Başbağlar katliamında hayatını kaybeden 33 kişi için düzenlenen anma törenine katılan Malatya Milletvekili Cemal Akın, “Bu katliamda şehit edilenler için düzenlenen merasime bölgedeki diğer vekillerimizle birlikte hazır bulunduk. Geçmişte ülkemizi faili meçhullarla karıştırmak isteyenler bugün tek tek yakalanıyorlar. Gerek Sivas'ta ve gerekse Başbağlar’da insanlarımızı birbirine düşman etmek isteyenlerin failleri gün ışığına çıkarılacaktır. Ülkemizi bu pisliklerden iktidarımız bir bir temizliyor. Bundan sonra insanlarımız başlarını yastık altına koyduklarında huzur içinde yaşayacaklar” dedi. 
 
Milletvekili Mustafa Şahin de, ”Kanlı zalim terör örgütü 19 yıl önce 28’i kurşunlanarak, 5’i de evlerinde cayır cayır yakılarak katledilen insanlarımızı anmak için buradayız. Bu katliamdan ders almalıyız. Acımasızca kurşuna dizenleri, Sivas’ta ve Başbağlar’da da katledilenler bizim canlarımız. İktidarı ve muhalefeti ele piyon olan bu terör örgütünün emellerine hizmet etmeme uğruna bir olduğunuzu burada gösterdik. Bu topraklarda farklılıklarımız zenginliğimizden kaynaklanıyor. Başbağlar türü katliamlarda şehit olanları da şehit olarak devletimiz kabul etti. Ecdadımızın kanları ile sulanan ülkemizi kanımızın son damlasına kadar koruyup, siyasi terör örgütüne bırakmayacağız" diye konuştu.
 
Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu da, 19 yıl önceki katliam sonrasında olay bölgesine gittiklerini ifade ederek, “Bu insanlarla Arapgir ilçe halkı olarak temaslarımız olan insanlardı” diyerek, ölenlere rahmet ve bu olayların tekrar tekerrür etmemesini diledi.
 
Törene Malatya’dan 80 kişilik bir grup katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız