SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akın, Ziyaretlerini Sürdürüyor

A- A+ PAYLAŞ
AKP Malatya Milletvekili Cemal Akın, partinin il başkanı Bülent Tüfenkçi, il başkan yardımcı Hakan Kahtalı ve partililerle birlikte Şahnahan ve Topsöğüt beldelerini ziyaret etti. 
 
Şahnahan Belediye Başkanı Cumali Arıkan, meclis üyeleri ve vatandaşlar tarafından karşılanan Akın, sorunları dinleyerek, “ Bu sorunların çözümü için çalışıyoruz” dedi. 
 
AKP İl Başkanı Tüfenkçi de, “Şahnahan önü açık bir beldemiz. Biz sorunları birebir milletvekillerimize aktarasınız diye sizlerle, milletvekillerimizi buluşturuyoruz. Amacımız sorunlarınızın biran önce çözüm bulmasıdır. Malatyamızın ve ülkemizin geldiği nokta bellidir. AK Parti iktidarıyla birlikte adeta her alanda çığırlar açılıyor” şeklinde konuştu.
 
Şahnahan’ın ardından Topsögüt’e giden Milletvekili Akın'ı,  Topsöğüt  Belediye Başkanı Emin Paşahan, Belediye Meclis üyeleri ve partililer karşıladı. Akın, Topsögüt’ün yıllar içinde çok iyi bir gelişme potansiyeli gösterdiğini söyledi. 
 
Yeni Anayasa konusununada değinen Akın,  “Türkiye 60 yılda kat ettiği mesafenin iki mislini son 8 yılda kat etti. Daha da güzel günlerin geleceğini size duyurmak istiyorum. Milletimizin bize olan bu güven desteği olduğu sürece üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur.” dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız