SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akın'a Bir Dergi Ödülü Daha!

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Cemal Akın'a, bir dergi tarafından daha "Yılın Belediye Başkanı" ödülü verildiği açıklandı. Akın, ödülünü Ankara'da 9 Mayıs günü törenle alacak.

Geçtiğimiz günlerde de Kayseri merkezli "Yerel Yönetimler Dergisi" tarafından "Yılın Belediye Başkanı" seçildiği belirtilen Akın'a, son olarak verilen ödülle ilgili Belediye Basın Bülteni şöyle:

"Yaptığı başarılı çalışmalarla sık sık ödül alan Belediye Başkanı H.Cemal Akın, başarılı çalışmalarından dolayı bir ödül daha aldı.

Türkiye genelinde siyaset, bürokrasi, sivil toplum örgütleri, çalışma hayatı ve medya dünyasına yönelik yayın yapan Meclis Haber Dergisi tarafından ‘Yılın Belediye Başkanı’ seçilen Belediye Başkanı H.Cemal Akın, ödülünü Ankara’da düzenlenecek olan törenle alacağı bildirildi.

Konuyla ilgili olarak Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından verilen bilgilere göre, Meclis Haber Dergisi okurlarının gönderdikleri elektronik postalar, mektup ve anketlerle yılın devlet adamı, siyasetçileri, milletvekilleri, bürokratları, valileri, belediye başkanları, işadamları, gazetecileri, tv muhabirleri ve sanatçılarını belirlediği yarışmada Belediye Başkanı H.Cemal Akın, belediye, merkezi yönetim, yerel yönetim, sivil toplum ve özel sektör arasında dayanışma ve uzlaşmayı gözetmesi, yerel düzeyde mahalleden başlayan bir katılım ortaklığını gerçekleştirmesi, şeffaf ve açık yönetimi, belediyecilikte gösterdiği başarılı çalışmalarından dolayı ‘Yılın Belediye Başkanı’ seçildiği belirtildi.

Belediye Başkanı H.Cemal Akın, ‘Yılın Belediye Başkanı’ ödülünü 9 Mayıs 2008 Cuma günü saat 14.30’da Ankara’da Akar Internatıonal Otel’de düzenlenecek olan törende alacak."

ÖĞRENCİLERİN ZİYARETİ..
Bu arada Belediye Başkanı Akın, performans ödevleri için kendisini ziyaret eden öğrencileri kabul etti, sorularını yanıtladı.

Bu ziyaretlere ilişkin olarak yayınlanan bülten de şöyle:

"Eğitim Müfredatı doğrultusunda öğrencilerin Performanslarını artırmak için verilen röportaj ödevlerinde, öğrenciler özellikle Belediye Başkanı H. Cemal Akın ile röportaj yapmak istediklerini belirterek, Başkan Akın’a ziyaretlerde bulunuyorlar.

Belediye çalışmalarından fırsat buldukça öğrencilere zaman ayırıp, sorularını yanıtlayan Belediye Başkanı H. Cemal Akın, son olarak Fatih İlköğretim Okulu ve TOKİ İlköğretim Okulundan gelen öğrencileri kabul etti.

Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından verilen bilgilere göre, Fatih ve TOKİ İlköğretim Okullarından çok sayıda öğrencinin Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı ziyaret ettikleri ve özellikle Sümerpark, Yeni Cami Çevre Düzenlemesi, Çevreyoluna yapılacak alt geçit çalışmalarından dolayı Başkan Akın’a teşekkür ettikleri belirtildi.

Öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan Belediye Başkanı H. Cemal Akın; yol, asfalt, su, temizlik, sağlık, ulaşım, zabıta hizmetleri, imar işleri gibi rutin hizmetlerin yanısıra, standartları yüksek bir şehir kurmak için yeni bir takım projeleri de gündeme getirerek bunları uygulamaya gayret gösterdiklerini söyledi.

Başkan Akın, özel hayatıyla ilgili sorulan ‘Avukatlığı mı daha çok seviyorsunuz, Belediye Başkanlığını mı?’ sorusuna, “Her ikisini de seviyorum” diyerek yanıtladı.

Bir öğrencinin Malatya’ya yakın yerlerde piknik yapacakları alanların bulunmadığı şeklindeki sorusunu da yanıtlayan Başkan Akın, Malatya Belediyesi olarak şehir merkezi içerisinde Bölgenin en modern parkı olan Sümerpark’ı fiili olarak hizmete sunduklarını belirterek, “Sümerparkın resmi açılışını önümüzdeki günlerde yapacağız. Meyvecilik Araştırma Enstitüsü arazileri üzerine çok modern bir park yapmayı planlıyoruz. Belki bu park içerisinde hayvanat bahçesi de olacaktır. Şeker fabrikasının fabrika sahası dışında kalan ve Belediyemize devredilen kısmında da yapacağımız park düzenlemeleri ile halkımızın piknik yapabilecekleri, gezip dinlenebilecekleri mekanlar oluşturulmaktadır. İsteyen hemşehrimiz buraya yürüyerek, isteyen belediye otobüsü veya kendi özel aracıyla gelip pikniğini yaparak tekrar evine dönebilecektir” dedi.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız