SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akın'a Bir Ödül Daha!..

A- A+ PAYLAŞ

Şehir ve Başkan Dergisi'nin organizasyonuyla illerdeki gazetecilere yaptırılan anket sonucunda yılın belediye başkanı seçilenlere, Malatya'da düzenlenen törenle ödülleri verildi.

İzmir'de yayımlanmakta olan 'Şehir ve Başkan Dergisi'nin düzenlediği anket sonucu seçilen Yılın Belediye Başkanlarına, Kent Ödülleri Malatya Avşar Otel'de düzenlenen törenle verildi. Törene çok sayıda davetli katıldı.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki illerde görevli toplam 171 gazetecinin katıldığı oylama sonucunda, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da Yılın Belediye Başkanları seçilenler şunlar:

"Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı: Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Yılın İl Belediye Başkanları: Malatya Belediye Başkanı H. Cemal Akın, Şanlıurfa Belediye Başkanı Eşref Fakıbaba, Erzincan Belediye Başkanı Mehmet Buyruk, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Muş Belediye Başkanı Necmettin Dede.

"İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI"
Erzurum Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Mardin Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, Tunceli Hozat Belediye Başkanı Cevdet Konak, Malatya Pötürge Belediye Başkanı Necdet Ayaydın, Elazığ Palu Belediye Başkanı M. Sait Dağoğlu, Adıyaman Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk.

"YILIN BELDE BELEDİYE BAŞKANLARI"
Malatya Hekimhan Hasançelebi Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım, Erzincan Merkez Ulalar Belediye Başkanı Ercan Koçer, Malatya Yeşilyurt Yakınca Belediye Başkanı Veysel Katırcı, Van Erçiş Çelebibağı Belediye Başkanı Kutbettin Türkmenoğlu. Tarihi Eserleri Koruma ve Yaşatma Dalı'nda Yılın Belediye Başkanları ise, Erzincan Kemaliye Belediye Başkanı Mustafa Haznedar ve Batman Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen".

Avşar Otel'deki törende konuşan Şehir ve Başkan Dergisi'nin imtiyaz sahibi Atilla Sertel, ödüllerin bölgedeki 171 gazetecinin kullandığı oylama sonucunda ortaya çıktığını ifade etti.

Malatya Belediye Başkan Cemal Akın ise bütün görevlerin zor olduğunu, bilgi ve beceri istediğini ifade ederek, en zor mesleklerden birinin de belediye başkanlığı olduğunu kaydetti. Belediye başkanları ödüllerini gazetecilerin elinden aldı.

Akın daha önce de Kayseri'de yayınlanan bir dergi tarafından "yılın belediye başkanı" olarak seçilmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız