SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Akın'a Desteğe Devam..''

A- A+ PAYLAŞ

İl Genel Meclisi'nin, Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü bünyesinde, işçi kadrosunda gece santral görevlisi olarak çalışan yeni başkanı Abdurrahman Atay, beraberinde bazı meclis üyeleriyle ziyaret ettiği Belediye Başkanı Cemal Akın'a "Malatya kamuoyu, Malatya gündemi sürekli Belediye Başkanımızın ekibiyle birlikte başarılarından söz etmekte." diyerek destek verdi.

Atay ve bazı meclis üyelerinin Belediye Başkanı Cemal Akın'a yaptıkları ziyarete ilişkin Belediye Basın Bürosu'nun yayınladığı bülten şöyle:

"İl Genel Meclis Başkanlığına yeni seçilen Abdurrahman Atay, beraberinde bazı İl Genel Meclis üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a nezaket ziyaretinde bulundu.

10 Nisan Salı günü gerçekleşen ziyaret sırasında Belediye Başkanı H. Cemal Akın, Yönetimin sivilleştirilmesi ve yetkilerin merkezden yerele devredilmesinin bir neticesi olarak İl Genel Meclis üyelerinin de artık daha yoğun bir şekilde halka hizmet etme imkanına kavuştuğunu söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Almanya’nın Saarbrücken kentinden bir heyetin Malatya’ya geldiğini ve mahalli idarelerin etkinliğinin Almanya’da çok daha fazla olduğunu belirten Başkan Akın, “Almanya’da toplanan vergilerin büyük bir bölümü mahalli idarelere aktarılıyor. Mahalli idareler bu şekilde halkın problemlerini, ülkenin problemlerini en etkin bir şekilde çözebiliyorlar.

İnşallah ülkemizde de yerel yönetimlerin etkinliği artırılır da, bizler de halkımıza anında hizmet etme imkanı bulabiliriz” dedi.

İl Genel Meclis Üyeleri ile Malatya Belediyesi’nin kardeş yerel yönetimler olduğunu da ifade eden Başkan Akın, “Bizler Malatya Belediyesi sınırları içerisindeki problemleri çözmek için varız. Sizler Malatya İl sınırları içerisinde olan problemleri çözmek için varsınız. İnşallah bu dayanışmamız neticesinde daha bereketli hizmetler üreteceğimize inanıyorum” dedi.

İl Genel Meclis Başkanı Abdurrahman Atay ise ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, İl Genel Meclis Başkanlığına yeni seçildiğini ve Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a nezaket ziyaretinde bulunduğunu ifade ederek, son 3 yıl içerisinde Malatya’ya yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ettiklerini söyledi.

İl Genel Meclis Başkanı Abdurrahman Atay; Malatyaspor’a verdiği destek, kardeş şehir çalışmaları, Belediye Voleybol Takımının 1. Lige çıkarılması, özelleştirme kapsamındaki bazı arazilerin Malatya Halkının hizmetine sunulması noktasındaki çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a teşekkür ettiğini belirtti.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın Malatya Valiliği ile birlikte çok güzel gayretleri olduğunu ifade eden İl Genel Meclis Başkanı Atay, “Malatya kamuoyu, Malatya gündemi sürekli Belediye Başkanımızın ekibiyle birlikte başarılarından söz etmekte. Çok kısa bir süre içerisinde sayın Başkanımız doğalgaz işini sonuçlandırdı. Malatya hava kirliliği noktasında Türkiye’de ilk sıralarda yer alan iller arasındayken, bu sorunu da başkanımızın sayesinde aştık.

Sümerbank, Şeker Fabrikası ve Meyvecilik Araştırma gibi dev projelerin hazırlanmakta olduğunu biliyoruz. Bunları da inşallah başkanımızın iktidarı döneminde yaşayacağız, hep birlikte göreceğiz. Malatya’mızda bir çok şeyin değiştiğinin farkındayız.

Memleketimiz için daha çok şeyler bekliyoruz. Hep birlikte üzerimize ne görev düşüyorsa, Meclisimize ne görev düşüyorsa biz Belediye Başkanımızın emrine amadeyiz. Sorunların çözümü noktasında da her zaman büyüğümüz olarak biz Başkanımızı desteklemeye devam edeceğiz” dedi.."

MUHALEFET DESTEĞİYLE SEÇİLMİŞTİ..
33'ü AKP'li, 7'si CHP'li, 3'ü MHP'li, 1'i de Saadet Partili olmak üzere 44 üyesi bulunan İl Genel Meclisi'nin geçtiğimiz hafta yapılan başkanlık seçimleri öncesi, Bekir Çelik yeniden aday olmayacağını açıklamış, AKP yönetiminin Fatin Nalçacı'nın başkan adaylığı eğilimine karşı aynı partiden Abdurrahman Atay da adaylığını koymuş, muhalefet partilerinin de desteğiyle, Nalçacı'ya 25- 18 üstünlük sağlayarak başkan seçilmişti.

FOTO: (Üstte) İGM Başkan ve bazı üyelerin Başkan Akın'a ziyareti..

(Altta) Atay (soldaki), partilisi Nalçacı (sağdaki)'ya karşı aday olmuş ve muhalefet desteğiyle seçilmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız