Akın’a Egeden Ziyaretçiler

Ege İhracatçıları Birliği Müsteşarlık Denetçisi Cemali Çetin ve Şube Müdürü Güven Karabay, Belediye Başkanı Cemal Akını makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.
Ege İhracatçıları Birliği Müsteşarlık Denetçisi Cemali Çetin, Malatyaya bir takım görüşmeler yapmak üzere geldiklerini, bu kapsamda Belediye Başkanı Cemal Akına da nezaket ziyaretinde bulunduklarını söyledi.
Türkiyede çok az kurumun sahip olduğu bilgi ve birikimi olan Ege İhracatçıları Birliğinin ziyaretinden dolayı memnun olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Cemal Akın, Bu bilgi, birikim ve deneyimlerinden faydalanmak için görüşmeler yapacağız dedi.
Öte yandan Belediye Başkanı Cemal Akın ziyaretin anısına Ege İhracatçıları Birliği Müsteşarlık Denetçisi Cemali Çetin ve Şube Müdürü Güven Karabaya kayısı hediye etti.