SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akın'a İstanbul'dan Ziyaretçi..

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul’un Fatih İlçesi Belediye Başkanı Mustafa Demir, Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Öz ile birlikte 30 Temmuz 2005 Cumartesi günü akşam saatlerinde Belediye Başkanı Cemal Akın’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Belediye Başkanı Cemal Akın ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Malatyamız’ı şereflendiren Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, çok eski bir siyaset arkadaşımızdır. Ben İstanbul’a ve Türkiye’ye gelecekte çok büyük hizmetler üreteceği kanaatindeyim. Ayrıca Mustafa beyin ikinci bir özelliği de Malatya ile akraba olmasıdır. Mustafa beyin kayınpederi Malatyalıdır bundan dolayı biz kendilerini Malatyalı olarak kabul ediyoruz. Kendisine hayat boyu başarılar diliyorum” dedi.

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ise “Malatyalı olan Belediye Başkan Yardımcımız Ömer Faruk Öz ile birlikte bu ziyareti gerçekleştiriyoruz.

Kadim dostum Cemal beyi uzun bir zamandan beri tanıyorum. Çok zor ve meşakkatli günlerimizde oldu. Biz millet için varız millete hizmet etmek vazgeçilmez amacımızdır.

Cemal Bey’in Malatya için büyük bir şans olduğunu düşünüyorum. İnşallah güzel ve uzun süreli hizmetleri olur, daha güzel yerlere gelir. Bize gösterdikleri ilgiden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum”dedi.

Akın ise, "Ömer Öz beyinde Malatyalı oluşu bizi fevkalede memnun etmiştir. Kendisi de Başkanımızla birlikte Malatya’ya gelmiştir. Ben Ömer kardeşimin de hem özel hayatında hem de Siyasi hayatında başarılarının devamını Cenab-ı Allah’tan diliyorum." diye konuştu.

Daha sonra Belediye Başkanı Cemal Akın Malatya’yı ziyaretini anısına Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Öz’e Kayısı Kristali ve Kayısı hediye etti.

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ise Başkan Akın’a Çini işlemeli Porselen hediye etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız