SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akın'a Meslektaş Ziyareti

A- A+ PAYLAŞ

Avukat Selahattin Sarıoğlu başkanlığındaki Baro yönetimi, kendisi de baroya kayıtlı bir avukat olan belediye başkanı Cemal Akın'ı ziyaret etti. Akın ziyarette, göreve geldiklerinde, kenti ortak akılla yöneteceklerini söylediklerini hatırlatarak, baronun da görüş alışverişinde bulunacakları kurumlardan birisi olduğunu söyledi.

Belediye Basın Bürosu'nun ziyarete ilişkin basın bülteni şöyle:

"Malatya Baro Başkanı Selahattin Sarıoğlu, beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı H.Cemal Akın’a nezaket ziyaretinde bulundu.

3 Kasım Pazartesi günü saat 14.00’de gerçekleşen ziyaret sırasında bir konuşma yapan Baro Başkanı Sarıoğlu, Belediye Başkanı H.Cemal Akın’ın Malatya’da yaşayan insanların temiz bir ortamda, huzur ve mutluluk içerisinde yaşamaları için gece gündüz çalıştığını söyledi.

Avukatlar olarak, bireyin hak arama özgürlüğünü temsil ettiklerini söyleyen Sarıoğlu, konuşmasında özetle şunları söyledi:

“Bizler avukatlar olarak, Adliye’nin işlerini tam olarak yerine getirebilmesi, yargının kararlarında adalete uygun kararlar verilmesi, adaletin tecelli edebilmesi için çalışan kişileriz.

Avukatlar olarak biz halkın ve bireyin hak arama özgürlüğünü temsil ediyoruz. Bu bakımdan bizim çabalarımız da Belediyemizinki gibi kamu hizmeti niteliğinde. Sayın başkanımıza kendimizi takdim etmek amacıyla buradayız. Kendisini seviyoruz.”

Belediye Başkanı H.Cemal Akın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Baro Başkanı Selahattin Sarıoğlu ile yönetim kurulu üyelerini kutlayarak, yeni görevlerinde başarılar diledi.

Malatya Barosu’nun sıkıntılarını bildiklerini ve bir meslektaş olarak bu sıkıntıların giderilmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyleyen Akın, “Adliye ve çevresinin düzenlenmesi hususunda, daha önceki Baro başkanlarımızın bize getirdiği teklifleri yerine getirme gayretiyle çalıştık. Şu anda şuyu çalışması noktasında problemler bitti.

Ayrıca çevre düzenlemesi, araba park alanlarının asfaltlanması ve kavşağın düzenlenmesi hususunda bize gelen talepleri de yerine getirdik” şeklinde konuştu.

Avukatların meslekleri itibariyle hak, hukuk ve adaletin tecellisi hususunda çalıştıklarını dile getiren Başkan Akın, “Göreve başlarken biz Malatya’yı ‘ortak akıl’la yöneteceğimizi söylemiştik. İstişare edeceğimiz en önemli kurumlardan birisi de Malatya Barosu’dur. Bizler kendileriyle istişare edeceğiz” dedi.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız