SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akın'a MHP Morali!

A- A+ PAYLAŞ

MHP il başkanı Ömer Ekici ve belediye başkan adayı Cumali Ünaldı Belediye Başkanı Cemal Akın'ı makamında ziyaret ettiler. İki konuk, Akın'a övgüler yağdırdı.

Ziyarete ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'nca yayınlanan bülten şöyle:

"Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ömer Ekici beraberinde Belediye Başkan Adayı Cumali Ünaldı ve bir grup partiliyle birlikte Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı ziyaret ederek bir süre görüştüler.

20 Ocak Salı günü gerçekleşen ziyaret sırasında MHP Belediye Başkan Adayı Cumali Ünaldı, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı ziyaret etmekten şeref duyduğunu belirterek, “Belediye Başkanı sayın Cemal Akın, Malatya’ya 5 yıl hizmet etmeye nail olmuş, bunun hakkını vermiş ve şerefiyle, onuruyla bu işi noktalamıştır.

Sayın Akın bu işi noktalarken Türk siyasetinde çok az görülen bir dik duruşu sergilemiştir. Bir kaliteyi ve şahsiyeti sergilemiştir ki oda şudur; Beni tercih etmese de ben bu partinin bir ferdiyim, parçasıyım ve dolayısıyla ben partime hizmet edeceğim. Bu bir kalitedir yani insanlar menfaatleri olduğu zaman bir partide, olmadığı zaman başka partide olmazlar, olmamalı. Türk siyaseti artık bir tabana oturmalı, böyle bir kabul içerisinde olmalı. Bence bu bir siyasi asalettir ve Cemal Akın ömrünün olgunluk döneminde öyle bir siyasi asaleti sergilemekle hem Türkiye için hem de Malatya için çok ciddi bir örnek olduğunu göstermiştir” dedi.

Ziyaret sırasında MHP İl Başkanı Ömer Ekici’de Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiğini belirterek, “Belediye Başkanı olarak Malatya’ya elinden gelen gayretlerle tüm imkanlarla hizmette bulundu. Ben bu vesileyle bu geçen süreç içerisindeki 5 yıllık Belediye Başkanlığı boyunca Malatya’ya yaptığı hizmetler için öncelikle teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Sayın Akın’ın gerçektende siyasi etik açısından çok asil davranış sergilediğini ben de vurgulamak istiyorum. Belediye Başkanı olmasına rağmen aday gösterilmeyişiyle birlikte tekrar partisinin yıpranmaması için elinden gelen azami itinayı gösteren bir tavır sergileyişini bende takdirle karşılıyor tebrik ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, siyasi partilerin demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduğunu, partilerin bir hizmet yarışı içinde bulunduklarını ifade ederek, “Ben, Cumali Ünaldı kardeşimizin Malatyamız’a, Türk demokrasisine çok büyük hizmetler edeceğine inanıyorum. Bu bir hizmet yarışı, yerel seçimler elbette ki çok farklı ortamlar da ve iklimlerde tezahür ediyor. Malatya halkının teveccühünü kazanacak aday arkadaşlarımız inşallah bu yarışta Malatya’ya hizmete hak kazanacaklar.

Ben kardeşlerimizin bu mücadelesinde her şeyden evvel ilimiz için hayırlı olanı temenni ediyorum. Yolları, uğurları inşallah açık olsun. Cenabı Hakk her şeyin hayırlısını nasip etsin” dedi.."

FOTO: Selahattin GÖKATALAY

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız