SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akın'a Teşekkür Ziyareti!

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig'den TFF 2. Lig'e düşen Malatyaspor'da yönetim kurulu Malatya Eski Belediye Başkanı Cemal Akın'ı ziyaret etti.

Malatyaspor Kulüp Başkanı Hanefi Selimoğlu, ziyaret esnasında yaptığı konuşmada, "Hesapların incelenmesi esnasında Malatyaspor'a verdiğiniz destekleri gördük. Belediye başkanlığınız döneminde takıma yaptığınız desteklerden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Geçmişte size karşı yaptığımız haksızlıklardan dolayı da üzgün olduğumuzu ifade etmek isterim. Dileğimiz, sizin Malatyaspor için yaptıklarınızı bu zor dönemde de büyüklerimiz de gerçekleştirirler" dedi.

Malatya Eski Belediye Başkanı Avukat Cemal Akın ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Malatyaspor yönetim kurulumuzu büromuzda konuk etmenin mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz. Malatyaspor, hepimizin bildiği gibi çeşitli sıkıntıların içerisinden geçerek, bugüne kadar gelmiştir. Malatyaspor'un süper ligde bulunduğu dönemde takıma sahip çıkmak isteyen çoktu. Aslında bugün yönetime talip olan arkadaşlarımızı yürekten tebrik ediyorum. Zor bir göreve talip olmuşlardır. Lig'den düşen bir takımı yeniden hak ettiği yere getirmek için ellerini değil, bütün gövdelerini taşın altına koymuşlardır. Tecrübeleri ve bilgi birikimleriyle, gayret ve samimiyetleriyle Malatyaspor'u hak edeceği yere getireceklerine inanıyorum. Malatya halkının da yeni yönetimdeki kardeşlerime gerekli desteği vereceklerine de inanıyorum. Geçtiğimiz günlerde Malatyaspor ile ilgili bir toplantı yapılmıştı. Malatyaspor'un durumu kanaat önderlerine bir dosya halinde sunuldu. Bize düşen Malatyaspor yönetim kuruluna elimizden geldiği kadar hizmet üretmektir. Çünkü Malatyaspor, süper ligde olduğunda Malatya'da süper lige çıkmış oluyor. Malatya'nın ismi Türkiye dışında da söylenmiş oluyor. Malatya'yı tanıtma da en etkili araçların başında Malatyaspor gelmektedir. Ben, arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız