SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akıncılar Derneği Açıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:28:01
Akıncılar Derneği Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

 Akıncılar Derneği Malatya İl Başkanlığı'nın açılışı gerçekleştirildi. 

Niyazi Mahallesi'nde bulunan derneğin açılışına Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Memur-Sen Malatya İl Başkanı Kerem Yıldırım ve dernek yöneticileri katıldı.

Derneğin açılışında konuşan Akıncılar Derneği Malatya İl Başkanı Serkan Altıntop, Akıncılar Derneği'nin 1975 yılından beri hizmet verdiğini kaydederek, "Akıncılar Derneği Türkiye'ye valiler, bürokratlar, alimler, başbakan ve cumhurbaşkanı yetiştirmiş bir kurumdur. 1984'te Kenan Evren tarafından kapatıldığında bin 500 şubesi olan Akıncılar Derneği, 2012 yılında tekrardan hizmete girdi ve faaliyete başladı" dedi.

Memur-Sen Malatya İl Temsilcisi Kerem Yıldırım ise, 1980'lerde Akıncılar Derneği'nde yer aldığını anımsatarak, "Akıncılar Derneği Malatya İl Başkanlığı'nın açılışında yer aldığım için heyecanlıyım. Ülkemizde, inancımızın ve milletimizin kodlarıyla uyuşan bir gençliğin yetişmesini önlemek için, özellikle darbe dönemlerinde maalesef bütün dernek ve vakıflarımız tabiri caizse kökünden kazınmak istendi. Onlardan bir tanesi de Akıncılar Derneği'ydi. Ama Allah'a şükür derneğimizin açılışını yapıyoruz" diye konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da, bilinçli bir gençlik yetiştirmek zorunda olduklarını belirterek, "Geleceğimizi düşünüyorsak bu tür derneklerimizin, özellikle gençlere yönelik derneklerimize önem vermeliyiz. Özellikle geçmişte çok önemli misyon üstlenmiş, tarihi sorumluluğunu yerine getirmiş bir derneğimizin yeniden açılması, yeniden canlanması çok önemli. Gençlerimizin sosyal medyada kaybolduğu, kendi değerlerini yitirdiği bir dönemde; geleceğimiz için, ülkemizin geleceğini düşünen, gençliği düşünen bu tür derneklere önem vermeliyiz" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından derneğin açılışı gerçekleştirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız