SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akıncılarda Başkan Değişti

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:37:12
Akıncılarda Başkan Değişti
A- A+ PAYLAŞ

Akıncılar Derneği Malatya şubesinin kongresinde Serkan Altıntop tekrar İl Başkanlığına aday olmazken, tek liste halinde gidilen kongrede Kadir Alptekin, Akıncılar Derneği Malatya Şubesi nin yeni başkanı seçildi. 

Başkanlığa seçilen Kadir Alptekin, kongre sonrası yaptığı açıklamada, önceki yönetimde Teşkilat Başkanı olarak görev yaptığını belirterek, “Eskimez başkanım Altıntop bizler için her zaman çok değerlidir, gözbebeğim dediği Akıncılar Derneği ise inşallah Malatya’da tekrar gündem olacak işlere imza atacaktır" dedi.

Serkan Altıntop ise, yeni başkan Kadir Alptekin’e başarılar dileyerek, “Ne mutlu bizlere ki amel defterimizde Hak dava mücadelesi verdiğimiz yazacak. Bizlerin hedefi olan Allah’ın Hak dini İslamiyetin yücelmesi davasına bizlerin daha önce sahiplendiği gibi yeni İl Başkanımız Kadir Alptekin’in de sahip çıkacağını, bu çizgiden sapmayacağını, Allah yolunda mücadele edeceğini biliyorum. Allah Kadir Başkanımızdan razı olsun bize hizmeti çoktur, şimdi sıra biz de. Kadir Başkan söyleyecek biz hizmet edeceğiz inşallah. Gözbebeğim olan Akıncılar Derneği her zaman hayatımda var olacak ve hiç unutmayacağım bir kurumdur” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız