SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akın'dan 82 Dönüm Kaldırım

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Cemal Akın'ın seçilmesinden bu yana belediyece toplam 82 bin metrekare (82 dönüm) kaldırım düzenleme ve yenileme çalışması yapıldığı açıklandı.

Konuya ilişkin Belediye Basın Bürosu'nun yayınladığı bülten şöyle:

"Malatya Belediyesi tarafından, 1 Nisan 2004 tarihinden bugüne kadar geçen süre içerisinde, 82.000 metrekare kaldırım düzenleme ve yenileme çalışmasının yapıldığı bildirildi.

Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın göreve gelmesiyle birlikte özellikle alt yapı çalışmalarına ağırlık verildiği, doğalgaz çalışmalarının ise Türkiye’de örnek gösterilecek bir hızla devam ettiği belirtilerek, asfaltı tamamlanan ana cadde ve sokakların kaldırımlarının da yenilendiği bildirildi.

Yapılan açıklamada Malatya Belediyesi tarafından 2007 yılı içerisinde ilk etapta Atatürk Evi ile Ticaret Lisesi önündeki kaldırımların yenilendiği, akabinde de Sivas Caddesi ile Nasuhi Caddelerinin kaldırımlarının yenilendiği ve bu düzenlemelerin 17.350 m2 olduğu ifade edildi.

2007 yılı içerisinde ayrıca, Fuzuli Caddesi ile İnönü Caddelerinde de kaldırım düzenleme çalışmalarına başlandığı, inşaat sezonunun açılmasıyla birlikte tekrar çalışmaların devam edeceği bildirildi.

Açıklamada, 2008 yılı içerisinde Fuzuli Caddesi ile İnönü caddesinin yanı sıra alt yapı ve asfaltı tamamlanmış olan Hastane caddesi, Mehmet Buyruk Caddesi ve Kanalboyu’nda da kaldırım düzenleme çalışmalarına başlanacağı belirtildi.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın, acil ihtiyaç duyulan ve kanalizasyon, içme suyu, doğalgaz gibi alt yapısı tamamlanmış, asfaltı yapılmış cadde ve sokaklarda kaldırımların yenilendiğini, bazı bölgeler için de projelendirme çalışmalarının yapıldığını belirterek, “Bu çalışmalarımız tamamlandığında, hizmetin en iyisine layık olan hemşehrilerimiz, daha rahat bir şekilde kaldırımlarda yürüyebilecekler. Böylece şehrimiz de daha estetik bir görünüme kavuşmuş olacaktır ” dedi.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız