SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akın'dan Adaylık Başvurusu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, AKP'den belediye başkan aday adaylığı için müracaatını yaptı.

"YENİ HİZMETLER İÇİN ADAY ADAYI OLDUM.."
Müracaatla ilgili dosyayı AKP Malatya il binasında İl Başkanı Ahmet Çakır'a sunan Başkan Cemal Akın, “Yarım kalan hizmetleri tamamlamak ve yeni projeler ve hizmetler yapmak için yeniden aday adayı oldum. Eğer aday gösterilmezsem aday olacak arkadaşla birlikte partimizin başarılı olması için çaba gösteririm” dedi.

Yaptıkları hizmetlere de değinen Akın, alt geçitlerden yağmur drenaj kanallarına, şehrin yeşil oranını yüzde 77 arttırmasından doğalgaz hizmetine, Yeni Cami çevresi ile İnönü Kapalı Çarşı'nın yeniden düzenlenmesine kadar birçok hizmetlere imza attığını söyledi.

Başkan Akın, aday gösterilip tekrar seçilmesi halinde de, Merkeze bağlı Kapıkaya Köyü civarında 870 dönüm araziyi 49 yıllığına Malatya Belediyesi'ne kiralama, ulaşım planlaması noktasında sıkıntıları çözüp, Organize Sanayi Bölgesi'nden İnönü Üniversitesi'ne kadar hafif raylı sistem yapmaya kadar hizmetler yapacağını belirterek, "Şu anda ilk etapta aklıma gelenler bunlar. Başka projelerimiz de var. Yarım kalan hizmetleri tamamlayacağız. Kentsel dönüşüm projesini yapıp, Malatya'yı her yönüyle güzel şehir yapacağız" ifadelerini kullandı.

PARKLARIN İSMİ KONUSU..
Adaylık başvurusu sırasında, Sümerpark’ın adının “Abdullah Gül” olarak değiştirilmesi, Şeker Fabrikası’ndan alınacak arazide oluşturulacak parka da “Recep Tayyip Erdoğan” isminin verilmesi ile ilgili de konuşan Belediye Başkanı Cemal Akın, Cumhurbaşkanı Gül’ün Malatya gezisi sırasında adının parka verilmemesi yolundaki isteğinin Belediye Meclisi’nce değerlendirileceğini bildirdi.

Akın, “Malatya Meclisi, gerek Cumhurbaşkanımızın, gerek başbakanımızın ülkemize yaptığı hizmetleri nazarı dikkate alarak, parklara isimlerinin verilmesine jest olarak karar vermişlerdir.

Cumhurbaşkanımızın özellikle söylediği, yaşamakta olanlardan değil, vefat etmişlerden birinin adının verilmesidir. O kendisinin nezaketinden kaynaklanmıştır. Bu konuda söz sahibi belediye meclisidir.”dedi.

AKP Malatya İl Başkanı Ahmet Çakır ise, Belediye Başkanı Cemal Akın'ın 5 yılda güzel hizmetler yaptığını ancak her aday adayına eşit mesafede olacaklarını dile getirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız