SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akın'dan Dünya Birincisi Malatyalı'ya..

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Cemal Akın, Dünyaca ünlü National Geographic Dergisi’nin düzenlediği Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nda “İnsan ve Doğa” kategorisinde Türkiye Birinciliği ayrıca “İnsan” kategorisinde de Dünya Birinciliği kazanan, halen Mersin'in Anamur İlçesinde Sağlık Grup Başkanı olarak görev yapan Malatyalı Dr. Erdal Kınacı’ya (fotoğraftaki) bir kutlama mesajı gönderdi.

Belediye Başkanı Cemal Akın’ın kutlama mesajı:

“Sayın Dr. Erdal KINACI,

Dünyaca ünlü National Geographic Dergisi’nin düzenlediği Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nda “İnsan ve Doğa” kategorisinde Türkiye Birinciliği ayrıca “İnsan” kategorisinde kazanmış olduğunuz Dünya Birinciliği ile ilgili haberleri büyük bir sevinç ve heyecanla öğrenmiş bulunuyoruz.

Malatyalılar’ı en iyi şekilde temsil ederek ulusal ve uluslararası arenada göğsümüzü kabartmış, bizlere büyük bir mutluluk yaşatmış bulunuyorsunuz. Bu başarı ile, Fotoğrafçılık sanatı alanında da Malatyalılar’ın adını bütün dünyaya duyurmuş oldunuz.

Siz hemşehrimizle gurur duyuyor, hem mesleğinizde hem de fotoğrafçılık sanatı uğraşınızda başarılarınızın devamını diliyor, bütün Malatyalılar adına sizleri bir kere daha tebrik ediyor, selam ve muhabbetlerimi sunuyorum.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız