SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akın'dan, Hal Esnafına Ziyaret

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Cemal Akın'ın, Yaş Sebze ve Meyve Hali'ni ziyaret edip, esnafların sorunlarını dinlediği belirtildi.

Bu ziyaretle ilgili Belediye Basın Bürosu'nun yayınladığı bülten şöyle:

"..Düzenlediği Halk Günleri, mahalle ve esnaf gezileri ile sivil toplum kuruluşlarını ziyareti sırasında sorunları ilk ağızdan dinleyen Belediye Başkanı H. Cemal Akın, Yaş Sebze ve Meyve Hali’ni ziyaret ederek Hal esnaflarının sorunlarını dinleyip, bir süre sohbet etti.

Beraberinde Başkan Yardımcıları Ziya Kesriklioğlu, Nurettin Sevim, Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı İzzet Aslan ve Hal Müdürü Ali Göksoy ile birlikte Yaş Sebze ve Meyve Hali’ni gezen Başkan Akın, Hal esnaflarını tek tek ziyaret ederek, sorunlarını dinleyip, görüş alış verişinde bulundu.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın, burada yaptığı konuşmada esnafları ziyaret ederek, sorunlarını dinlediğini ve görüş alış verişinde bulunduğunu belirterek, göreve geldikleri günden itibaren Yaş Sebze ve Meyve Hali’nin bazı sorunlarını da tespit ettiklerini ve bunları zaman içerisinde çözdüklerini söyledi.

Başkan Akın, Hal esnafının yeni kapı açılması talebiyle ilgili olarak da, gerekli birimlere talimat vererek, Doğu Garajı istikametinde yeni bir kapı açılması için çalışmalara başlanmasını istedi.

Yaş Sebze ve Meyve Hali Esnafları da, Hal bünyesinde yapılan düzenlemeler ile yeni kapı açılması hususundaki duyarlılığından ve de kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a teşekkür ettiler.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız