SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akın'dan Personeline Övgü

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Cemal Akın, iftar yemeği verdiği belediye personeline teşekkür etti ve hizmetin görünmez kahramanları olduklarını söyledi. Akın, personelden mesaiye dikkat etmeleri isteğini de dile getirdi.

Konuya ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'nun yayınladığı bülten şöyle:

"..Belediye Başkanı H.Cemal Akın, Belediye çalışanlarıyla, verdiği iftar yemeğinde bir araya geldi.

16 Ekim Pazartesi günü Kervansaray Lokantası’nda Belediye Başkanı H.Cemal Akın tarafından verilen iftar yemeğine Belediye Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri ve Belediye personelinin yanı sıra, Belediye’de görev yapan şirket personelleri de katıldı.

Belediye Başkanı H.Cemal Akın, iftar yemeğinden önce kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında personele kardeşlerim ve yol arkadaşlarım diye hitap eden Belediye Başkanı Akın, Belediyelerin halkla bire-bir teması en fazla olan kurumların başında yer aldığını söyledi.

Vatandaşların Belediye ile ilgili olsun veya olmasın sorunlarının çözümü için Belediye’ye geldiğini, bunun yadırganmaması gerektiğini söyleyen Başkan Akın; “Çünkü Belediye; adeta çözülemeyen sorunların nihai çözüm kapısı, vatandaşın başvuracağı son sığınağıdır. Bu nedenle belediyeci diğer kamu personelinden daha duyarlı, daha sabırlı, daha hoş görülü olmak zorundadır.

Fakat bu yoğun iş temposu ve fedakârlık, belediye personeline bir yılgınlık değil! Aksine bir mutluluk, bir iç huzuru vermektedir. Çünkü inanan kimseler olarak hepimiz biliyoruz ki; “Siz insanların işlerini kolaylaştırın ki; Allah da sizin işlerinizi kolaylaştırsın, kusurlarınızı bağışlasın” buyuran bizim peygamberimizdir.

Bu açıdan bakıldığında her ne kadar görünürde belediyenin başında bizler olsak da; aslında hizmetin görünmez kahramanları sizlersiniz. Bütün hizmetler sizlerin alın teri, sizlerin eseridir. Hepinizin ellerine sağlık, yüreğine sağlık, diyor, kalbi teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Personeli mesaiye dikkat etmeleri ve kazançlarını helal ettirmelerini isteyen Başkan Akın, Konuşmasına özetle şöyle devam etti:

“Kişisel düşünceniz, siyasi kanaatiniz ne olursa olsun yeter ki, mesainize dikkat edin, işinizi layıkı ile yapın. Ekmeğinizi helal ettirmeye çalışın. O zaman sizlerin yanında, sizlerle beraber olmaya devam edeceğim. Hepsinden önemlisi o zaman yüce Rabbimin sizinle beraber olacağından, kazancınızın bereketinin bitmeyeceğinden, darlık nedir, bilmeyeceğinizden, emin olunuz.

Belediye olarak şirket personelimizle birlikte 2 bin beş yüz’ü bulan bir mevcudumuz var. Yani biz büyük bir aileyiz. Öncelikle bizler halkımızın şikâyet ve sıkıntılarına karşı duyarlı olursak çok şeyin üstesinden geleceğimize inanıyorum.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız