SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akın'dan Rektöre Ziyaret

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik'i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Belediye Başkanı Cemal Akın'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İnşallah bundan sonra İnönü Üniversitesi ve Malatya Belediyesi olarak bir çok işbirliğine imza atacağız. Geçmişte de öğrencilik yıllarından beri tanıdığımız Belediye Başkanımız benim ağabeyim dediğim son derece değerli bir insandır. Ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduğumu bir kez daha belirtmek istiyorum" dedi.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik'i ziyaret etmenin bugüne nasip olduğunu belirten Belediye Başkanı H. Cemal Akın ise, "Cemil Hocamız yaptığı hizmet ve çalışmalarıyla, Özellikle de Samsun ve TÜBİTAK'taki çalışmalarıyla Üniversitemiz için, Türkiye Üniversiteleri için bir kazançtır. İnşallah buralardaki başarılarını Malatya'da da Prof. Dr. Cemil Çelik'in her şeyden evvel Malatya ile Üniversitenin kaynaşmasını gerçekleştireceğine inandığını belirten Başkan Akın, "Cemil Hocamız göreve geldikten sonra, biz bunun belirtilerini hemen görüyoruz. Malatya halkındaki memnuniyetleri bizzat tespit ediyoruz. İnşallah biz Üniversitenin ilminden istifade edeceğiz, Üniversitemiz de bizlerin çalışmalarını yönlendirirse çok daha gelişmiş, ilimle iç içe olan bir Malatya meydana gelecektir. Ben rektörümüze görevinde başarılar diliyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız