SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akın'ı Çok Sevmiş

A- A+ PAYLAŞ

Atatürk'ün manevi kızı Ülkü Adatepe'nin, makamında ziyaret ettiği Belediye Başkanı Akın'ı önceki gelişinde tanıdığını ve kendisini çok sevdiğini söylediği bildirildi.

"KENDİSİNİ ÇOK SEVMİŞTİM.."
Adatepe'nin Akın'ı ziyaretine ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'ndan yayınlanan bülten şöyle:

"Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi kızı Ülkü Adatepe, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı ziyaret etti.

26 Şubat Perşembe günü gerçekleşen ziyarette Malatya’yı ve Malatyalıları çok sevdiğini ifade eden Ülkü Adatepe, “Geçen geldiğimizde Sayın Belediye Başkanımızla tanışmıştım, kendisini çok sevmiştim. Bu vesileyle Sayın Belediye Başkanımız H. Cemal Akın’ı ziyaret etmek istedim. Malatya’dan mutlu olarak ayrılıyorum” dedi.

Atamızın manevi kızı Ülkü Adatepe’yi Malatya’da ağırlamanın onurunu yaşadıklarını belirten Belediye Başkanı H. Cemal Akın ise Ülkü Adatepe’nin Malatya’ya her gelişinde daha farklı ve güzel görmesi için Malatya Belediyesi olarak yoğun gayret içinde olduklarını söyledi."

YP'DEN PLAKET..
Öte yandan genel başkanlığını Sadettin Tantan'ın yaptığı Yurt Partisi'nin Malatyalı olan Genel Başkan Yardımcısı Kamil Göksu da, Akın'ı ziyaret edenler arasındaydı.

Göksu'nun ziyaretine ilişkin olarak Belediye'den şu bülten yayınlandı:

"Yurt Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kamil Göksu, beraberindeki İl Başkanı Bedir Ertan ve bazı partililerle, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı ziyaret etti.

26 Şubat Perşembe günü gerçekleşen ziyarette, Yurt Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kamil Göksu, Malatya’ya yaptığı hizmetlerden dolayı, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a plaket verdi.

Ziyarette konuşan Genel Başkan Yardımcısı Kamil Göksu, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın 5 yıllık süre içinde Malatya’ya çok önemli hizmetleri olduğunu söyledi.

Genel Başkan Yardımcısı Göksu, “Çalışmalarınızı Ankara da takdirle izliyorum. Çalışmalarınızdan dolayı bu plaketi vermeyi uygun gördük, sizde kabul buyurdunuz çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra ki yaşamınızda başarılar diliyorum” dedi.

Siyasi partilerin demokratik nizamların vazgeçilmez unsurları olduğunu ve demokrasinin kökleşmesinin partileri güçlenmesine bağlı olduğunu belirten Belediye Başkanı H. Cemal Akın, “Yurt Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kamil Göksu’dan sevinerek bu plaketi alıyorum. Ben siyasi çalışmalarında değerli genel başkan yardımcıma başarılar diliyorum. Bu nazik davranışından dolayı da teşekkür ediyorum” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız