SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akın'ın Bayramı Arefede Başladı

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Cemal Akın'ın bayram ziyaretleri Arefe günü başladı.. Akın Çocuk Bakım ve Yetiştirme yurtları ile hastaneleri ve şehit ailelerini ziyaret etti.

Belediye Başkanının ziyaretleriyle ilgili olarak, Belediye Basın Bürosu'ndan yayınlanan bülten şöyle:

"..Malatya Belediye Başkanı Akın, Ramazan Bayramı dolayısıyla, gerçekleştirdiği ziyaretlerde öğrenci, yaşlı ve hastalarla sohbet edip, çeşitli hediyeler dağıttı.

22 Ekim Pazar günü saat 9.00’da ziyaretlere başlayan Belediye Başkanı H. Cemal Akın ilk olarak Erkek Yetiştirme Yurdu’nu ziyaret etti. Buradaki gençlerle sohbet eden, yaşama şartları ve derslerindeki başarı durumu hakkında bilgi alan Belediye Başkanı H. Cemal Akın, gençlere basketbol, voleybol topu ve çeşitli spor malzemesi hediye etti.

Erkek Yetiştirme Yurdu’ndan sonra sırasıyla Atatürk Çocuk Yuvası, Kız Yetiştirme Yurdu’nu ziyaret etti. Belediye Başkanı H. Cemal Akın, daha sonra Huzurevi’ne geçerek burada kalan yaşlıları ziyaret etti.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın Huzurevinde kalan yaşlılarla bir süre sohbet edip çeşitli hediyeler dağıttı. Belediye Başkanı H. Cemal Akın daha sonra 0-6 Yaş Grubu Yetiştirme Yurdunu ziyaret etti. Belediye Başkanı H. Cemal Akın burada kalan çocuklarla da tek tek ilgilendi.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne Bağlı Yurtları ziyaret ettikten sonra Beydağı Devlet Hastanesi’ne geçti. Başkan Akın, burada hastane çalışanlarının bayramını kutladıktan sonra, hastanede tedavi gören hastaları ziyaret etti ve karanfil dağıtarak bayramlarını kutladı.

Beydağı Devlet Hastanesini ziyaretinden sonra Belediye Başkanı H. Cemal Akın Malatya Devlet Hastanesine geçerek hastanede yatmakta olan hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak Ramazan Bayramlarını kutladı.

Daha sonra Turgut Özal Tıp Merkezine geçen Belediye Başkanı burada da hastane personeli ile hastalara karanfil veren Belediye Başkanı Akın hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

22 Ekim 2006 Pazar günü bayram ziyaretlerinde bulunan Belediye Başkanı H. Cemal Akın iki Şehit Ailesini de ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın, Bingöl’de şehit olan Ali Turan ile Diyarbakır’da şehit olan Mustafa Gedik’in ailelerini ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundu.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın Şehit Ailelerini ziyareti sırasında; şehitlere Allah’tan rahmet dilerken, ailelerinin de bayramlarını kutladı. Başkan Akın ayrıca Şehit Ailelerine çeşitli hediyeler verdi.

Şehit Aileleri Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız