SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akın'ın Mahalle Gezileri

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Cemal Akın, mahalle gezilerini sürdürüyor. Son olarak İzzetiye, İsmetiye ve Hasan Varol Mahallelerine giden Akın, belediye olarak sorunları yerinde dinleyip çözüm üretme çabalarını dile getirdi.

Akın'ın mahalle gezilerine ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'nun yayınladığı bülten şöyle:

"Mahalle sorunlarını yerinde tespit etmek ve yapılan hizmetler hakkında bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla mahalle gezilerini sürdüren Belediye Başkanı H. Cemal Akın, 10 Temmuz Salı günü İstiklal, İzzetiye ve Hasan Varol Mahallelerini ziyaret ederek, Mahalle Muhtarları ve Mahalle sakinlerinden sorunlar hakkında bilgi alıp, Belediye çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Mahalle gezilerine Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın yanı sıra Esenlik Şirketi Genel Müdürü Osman Furkan, Daire Müdürleri ile birlikte İsmetiye Mahalle Muhtarı Yılmaz Devecel, İzzetiye Mahalle Muhtarı Alaattin Aktaş, Hasan Varol Mahalle Muhtarı Dursun Sayın ve vatandaşlar katıldı.

Mahalle gezilerinin, muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelme ve isteklerini doğrudan öğrenmek açısından büyük önem taşıdığını belirten Belediye Başkanı H. Cemal Akın, “Muhtarlarımızla bir araya gelerek belediyemizden beklentilerini, belediye olarak varsa eksikliklerimizin neler olduğunu tespiti açısından ve yine Belediyemizin imkanları ölçüsünde bu eksikliklerimizi giderme gayreti içerisinde olacağız” dedi.

Malatya’da Doğalgaz çalışmalarının devam ettiğini belirten Belediye Başkanı H. Cemal Akın, “ Doğalgaz çalışmaları büyük bir hızla devam etmekte. Doğalgaz çalışmaları biten yerlerde Asfalt ve Temizlik çalışmalarımız da büyük bir hızla devam ediyor. Halkımıza alışılagelmiş Belediye Hizmetlerinin dışında hizmet üretmenin gayreti içerisindeyiz. Hemşerilerimizin daha rahat etmesi için çalışmalarımız aralıksız devam edecektir” dedi.

Mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a teşekkür eden Mahalle muhtarları, “Sorunlarımızla alakadar oldukları ve mahallemizi ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Doğalgaz çalışmaları sonrasında yollarımız asfaltlandı, Mahallemizin ilaçlanması ve temizliği sürekli yapılıyor bu çalışmalardan dolayı da Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz” dediler."

FOTOĞRAFLAR: (Üstten itibaren sırasıyla) Hasan Varol, İsmetiye ve İzzetiye Mahallesi gezilerinden..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız