SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akın'ın Yemeğinde Neler Oldu?

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Cemal Akın'ın Pazar günü, Malatyaspor'un yeni ve eski yöneticilerine verdiği yemek için giden eski yöneticiler, karşılaştıkları durum üzerine yemeğe katılmaktan vazgeçtiler. Olayı daha sonra öğrenen Belediye Başkanının davetine karşın, geri dönen gruptaki yöneticilerden sadece İlhan Kavuk, yemekte hazır bulundu, 8 yönetici ise yemeğe gitmedi.

YEMEĞE ÇAĞIRILDILAR..
Pazar günü gündüz saatlerinde, belediyeden, eski başkan vekili İlhan Kavuk aranarak, Belediye Başkanı Akın'ın, İstasyon Virajı'ndaki Dede Korkut Parkı'nda, Malatyaspor'un yeni ve eski yöneticilerine saat 17.00'de bir yemek vereceği bildirildi.

Bunun üzerine, saat 17.00'de eski yöneticiler İlhan Kavuk, Prof.Dr. Ramazan Özdemir, Mahmut Cücemen, Ali Cengiz, Selahattin Dağıstanlı, Bilal Bülent Uçar, Hakan Kodaman, Vural Sarıcı ve Cahit Özpınar davete icabet etmek üzere, saat 17.00'de Dede Korkut Parkı'ndaki restauranta gittiler.

Edinilen bilgiye göre; burada Malatyaspor'un eski yönetici grubuyla, restaurant görevlisi oldukları bildirilen bir bayan ve bir erkek muhatap olarak, "Bugün burada belediye başkanının özel misafirleri var." deyip üst kata çıkmalarına izin vermediler ve aşağıda beklemelerini söylediler.

Davet için gittiklerinde, davet edenlerden herhangi birinin kapıda olmamasının yanı sıra, restaurant görevlilerinin de talimatlandırılmadığını gören 9 yönetici restaurantın kapısından ayrıldılar. Kısa bir süre sonra, olayı öğrendiği belirtilen belediye başkanı Akın, Kavuk'u arayarak, tekrar davet etti. Ancak, Malatyaspor'un diğer yöneticileri yemeğe katılmazken, İlhan Kavuk belediye başkanının ısrarı üzerine tekrar yemeğin verildiği restauranta döndü.

BELEDİYE BÜLTENİNE GÖRE YEMEK..
Bu arada, Belediye Başkanı Akın'ın verdiği yemekle ilgili olarak Belediye Basın Bürosu'nun basın bültesinde şöyle denildi:

"..24 Haziran Cumartesi günü yapılan Malatyaspor olağanüstü kongresinde Malatyaspor Kulüp Başkanlığına seçilen Haşim Karadağ ve yönetim kurulu üyelerine Belediye Başkanı Cemal Akın Dede Korkut parkın da bir yemek verdi.

Birlik ve beraberlik mesajları verilen yemekte konuşan Vali Halil İbrahim Daşöz, Malatyaspor’un yeni yönetim kurulu’nun büyük bir misyon üstlendiğini ifade ederek; “Arkadaşlarımız Malatya halkı adına büyük bir sorumluluğu üstlenmiş durumdalar.

Malatyalı olan herkes için Malatyaspor çok önemli. Malatyaspor bu yıl büyük talihsizlik yaşayarak, şansız bir şeklide ikinci lige düştü. Temennimiz, dileğimiz bu yıl tekrar süper lige çıkmasıdır. Malatya şehrinin bunu başarmaya gücü yeter.

Başarının gelmesi için herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerekir. Seçilmiş olan yeni yönetim kuruluna Malatya halkının kendi gücü oranında destek olması şart.

Bu bakımdan Malatyaspor futbolun çok ötesinde anlam ifade eden, adeta Malatya’nın prestijini de temsil eden bir konumdadır. Yönetici arkadaşlarımız bu şehir adına, Malatya halkı adına tüm Malatyalılar adına bu sorumluluğu üstlenmişlerdir. Bizlere ve herkese düşen görev onlara destek olmaktır” dedi.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın ise birlik ve beraberliğin olduğu yerde başarısızlığın olamayacağını kaydederek, Malatyaspor kongresinin uyum içerisinde geçmesinin herkesi mutlu ettiğini söyledi.

Malatyaspor kongresinin birlik, beraberlik ve uyum içerisinde geçmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Akın, “Üzüntümüz Malatyaspor’un süper ligden düşmesidir. Ancak inanıyorum ki Haşim Karadağ ve ekibi Malatya’nın adını 18 takımın bulunduğu iller için büyük bir reklam ve prestij anlam ifade eden süper lige çıkaracaktır. Kendilerinden çok şeyler bekliyoruz.

Malatya Belediyesi olarak daha öncede ifade ettiğimiz gibi imkânlarımız ölçüsünde, asli görevlerimizi aksatmadan Malatyaspor’a elbette ki destek verdik. Bundan sonra da vereceğiz.

El ve gönül birliği içerisinde bu sezonun sonunda inşallah tekrar süper lige çıkan takım Malatyaspor olacak” şeklinde konuştu.

Akın ayrıca geçmişte Malatyaspor’a hizmet eden yöneticiler ile görevi devralan yöneticilere teşekkür etti.

Malatyaspor Başkanı Karadağ: Malatyasporu Tekrar Süper Lige Çıkartacağız.

Malatyaspor Kulüp Başkanı Haşim Karadağ da, “Güzel ve demokratik bir kongrenin ardından göreve geldik. Ben ve yönetim kurulu üyelerimiz sorumluluğumuzun farkındayız. Büyük bir yükün altına girdik. Gündüzümüzü gecemize katarak, Allahın izniyle biz bu takımı tekrar süper lige çıkartacağız.

Bundan hiç kimsenin şüphesi ve kuşkusu olmasın. Biz bunu yaparken de Malatya’daki bütün kurum ve kuruluşların hem maddi hem manevi desteklerini bekliyoruz. İnşallah önümüzdeki yıl Malatyaspor’u tekrar süper ligde göreceğiz” dedi.

25 Haziran Pazar günü akşam verilen yemeğe Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkanı H.Cemal Akın ve Malatyaspor Kulüp Başkanı Haşim Karadağ ile birlikte MİAD Başkanı Yunus Aktaş, İl Genel Meclisi Başkanı Bekir Çelik, İş adamı Sabri Özel, Malatyaspor Başkan Vekili İlyas Karahan, Malatyaspor Başkan Yardımcısı Ali Kaya, Malatyaspor Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu Atilla Kantarcı, Malatyaspor Başkan Yardımcısı ve Mali Kaynaklar Sorumlusu Ali Alkış, Malatyaspor Basın Sözcüsü Fahrettin Eserdi, Malatyaspor Stad ve Tesisler Sorumlusu Hasan Demir, Malatyaspor Hukuk İşleri Sorumlu Enes Tuncay Yarlıoğlueş ve eski yönetimden görev alan yöneticilerden İlhan Kavuk ve Murat Gümüş katıldılar.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız