SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akın'ın Yoğun Trafiği

A- A+ PAYLAŞ

Görev süresi 29 Mart Pazar günü yapılacak seçimlerle son bulacak olan belediye başkanı Cemal Akın'ın ziyaretçi trafiği yoğunlaştı. Saadet Partisi eski genel başkanı Recai Kutan ile Gençlik ve Spor eski Genel Müdürü Mehmet Atalay'ın da aralarında bulunduğu ziyaretçiler, Akın'la makamında görüştüler. Bu arada, görevi geçtiğimiz yıl Aralık ayında sona eren eski genel müdür Atalay, belediyenin bülteninde halen görevdeymiş gibi yeraldı.

Belediye Basın Bürosu'nun yayınladığı bültenlere göre, Akın'ın ziyaretçi trafiği şöyleydi:

* KUTAN ZİYARETİ..
"25 Mart Çarşamba günü, beraberinde Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Kaya Asiltürk ve Malatya eski milletvekili Yaşar Canbay ile birlikte Belediye Başkanı H.Cemal Akın’ı ziyaret eden Recai Kutan, Malatya’ya her gelişinde Belediye Başkanını ziyaret ettiğini belirterek, yeni Belediye Hizmet Binası’nın hayırlı olması temennisinde bulundu.

Hemşerimiz Recai Kutan’ı Malatya’da ve Belediye’de ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Belediye Başkanı H.Cemal Akın ise yaptığı konuşmada, Recai Kutan’dan çok feyiz aldıklarını ve çok şeyler öğrendiklerini söyledi.

Recai Kutan, Belediye Başkanı H.Cemal Akın’ın geçtiğimiz hafta Meclis Haber Dergisi ve Time Dergisi tarafından Yılın Belediye Başkanı seçildiğini öğrendiğini ve bu başarısından dolayı gurur duyduğunu belirterek, Başkan Akın’ı kutladı." (Üstten ikinci fotoğrafta)

* ATALAY ZİYARETİ..
"Gençlik Spor (eski) Genel Müdürü Mehmet Atalay, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a nezaket ziyaretinde bulundu. 25 Mart Çarşamba günü gerçekleşen ziyarete, Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Sorumlusu Alper Talas ile ASKF Malatya Şube Başkanı Fahrettin Eserdi de katıldı.

Ziyarette bir konuşma yapan Gençlik Spor (eski) Genel Müdürü Mehmet Atalay, spor da Malatya da güzel gelişmelerin olduğunu, yeni spor tesislerinin kazandırıldığını söyledi.

Atalay, amaçlarının Malatya’yı Türkiye’nin spor merkezlerinden birisi yapmak olduğunu belirterek, “Malatya bu potansiyele sahip bir kent. Malatya halkının spora ilgisi çok fazla. Malatya çevresiyle, gelişimiyle, iş dünyasıyla Türkiye’de büyük organizasyonların yapılacağı büyük bir şehir. Stadyum projesi de tamamlanırsa Malatya çağın şartlarına uygun, spordaki altyapısını da tamamlamış olacak” dedi. Atalay görev süresi içerisinde Başkan Akın ile uyumlu çalıştıklarını belirterek, teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı H. Cemal Akın ise, Gençlik Spor Genel Müdürlüğünün vasıtasıyla Malatya’ya güzel spor tesislerinin yapılacağını söyledi.

Ziyaretten dolayı Atalay’a teşekkür eden Belediye Başkanı H.Cemal Akın ise yaptığı konuşmada, TOKİ ile yapılan anlaşma neticesinde Üniversitenin karşısında stad, kapalı spor salonu ve yüzme havuzlarının yapılacağını belirterek, “Tesislerin yapılmasıyla birlikte başarılı sporcu gençlerin yetişmesi sağlanacak. Şeker Fabrikası alanı içinde 52 dönümlük alan Gençlik Spor Genel Müdürlüğüne tahsis edildi. İnşallah o alana da spor tesisleri yapıldığında Malatya bir adım daha öne çıkmış olacak. Ben Malatya halkı adına, Malatya’ya yapmış oldukları bu hizmetlerden dolayı Genel Müdürüme ben teşekkür ediyorum” dedi." (Üstten beşinci fotoğrafta)

* AKDOĞAN ZİYARETİ..
"Malatya eski Milletvekili Miraç Akdoğan, beraberinde Anavatan Partisi Malatya Belediye Başkan Adayı Ramazan Özcan ve bir grup partiliyle, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı ziyaret etti.

25 Mart Çarşamba günü gerçekleşen ziyarette bir konuşma yapan Malatya eski Milletvekili Miraç Akdoğan, Belediye Başkanı H.Cemal Akın’ın beş yıl boyunca Malatya’ya hizmet ettiğini, hizmet yapabilmek için koşuşturduğunu söyledi.

Akdoğan, “Hiçbir siyasi parti ayrımı yapmadan zaman zaman bizleri kabul ettiniz. Memleket meselelerini görüşüp, konuştuk. Ben eski bir milletvekili ve Anavatan Partisi mensubu olarak size hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Takdir milletindir. Sizinle üç buçuk yıl milletvekili olarak çalıştım. Bundan sonraki hayatınızda da başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren, Belediye Başkanı H. Cemal Akın ise Miraç Akdoğan’ın tecrübeli bir siyasetçi olduğunu söyledi.

Başkan Akın, “Benden sonra bu hizmete gelecek arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Biz nasıl ki bizden evvel ki siyasilerden istifade ettiysek, bilgi birikimimizden istifade etmek isteyen arkadaşlarımızın her zaman yanında olacağız. Onlara kendi bilgi birikimlerimizi aynen aktaracağız. Asli görevimiz siyasetten sonra da hemşerilerimize ve Malatya’mıza hizmet etmektir.” dedi." (Üstten altıncı fotoğrafta)

* MEŞELİ ZİYARETİ..
"Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli, Vakıf yöneticileri ile birlikte Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı makamında ziyaret ederek, Başkan Akın’a hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Ziyarette bir konuşma yapan Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli, Malatya’ya çok değerli ve nadide hizmetler veren, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a şükranlarını sunduklarını söyledi.

Meşeli, Başkan Akın’ın Malatyalıların gönlünde taht kurduğunu belirterek, “Sayın Belediye Başkanımızın Malatya’mıza getirdiği hizmetler sayılamayacak kadar çoktur. Doğalgazın Malatya’ya getirilmesi, Şeker ile Meyvecilik arazilerinin kazandırılması, alt geçitlerin yapımı, Sümerpark birkaç örnektir. Malatya’mızın ekolojik dengelerine büyük hizmet vererek güzelliğine güzellik katmıştır. Hiçbir ayrım yapmadan insanları daima kucaklayarak milli birlik ve beraberlik içerisinde hizmetler üretmiştir” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı H. Cemal Akın ise göreve geldiği günden bugüne kadar Malatya’ya, sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hizmet etme gayreti içinde olduklarını söyledi.

Başkan Akın, “Bu çalışmalarımızın semeresini gördük. Birçok sivil kuruluşların yanı sıra dergi ve gazeteler tarafından ödüllere layık görüldük. Geçen hafta yine yaptığımız hizmetlerden dolayı Meclis Haber Dergisi tarafından ödüllendirildik. Hizmetlerimizin ödüllendirilmesi doğru yolda olduğumuzun delili” dedi.

Akın, “Hasan Meşeli kardeşim başta olmak üzere vakfın üyelerine şükranlarımı sunuyorum. Sivil hayatta da daima sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte Malatya’ya hizmete devam edeceğimi kendilerine buradan ifade ediyorum” dedi." (Üstten dördüncü fotoğrafta)

* DİLSİZ ZİYARETİ..
"Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu kurul üyesi hemşerimiz İrfan Dilsiz Belediye Başkanı H.Cemal Akın’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

25 Mart Çarşamba günü Belediye Başkanı H.Cemal Akın’ı makamında ziyaret eden İrfan Dilsiz, Belediye Başkanı H.Cemal Akın’ın 5 yıllık görev süresi içerisinde yaptığı hizmetleri Ankara’da takdirle izlediklerini belirterek, Belediye Başkanı Akın’ın Malatya’ya şehircilik vizyonu kazandırdığını söyledi.

Dilsiz, “Kendileri Ankara’daki çalışmalarına -çok ciddi katkılarımız olmamakla beraber- her zaman emirlerinde hissedeceğimiz bir çalışma performansı göstermiştir. Bu vesile ile bir Malatyalı olarak yapmış olduğu hizmetler için teşekkür etmek için kendilerini ziyaret etmiş bulunuyorum” dedi.

İrfan Dilsiz’in daha önce İnönü Üniversitesi’nde görev yaptığını ve buradaki görevi sırasında kendisiyle istişare ederek Malatya’ya yapılan hizmetler ile ilgili olarak kendisinin bilgi ve birikimlerinden istifade ettiklerini söyleyen Belediye Başkanı H.Cemal Akın ise yaptığı konuşmada, “Hemşerimiz daha sonra Başbakanlıkta görevlendirildi. Burada görevini yürütürken Malatya’nın problemlerini yakinen takip etti. Ben Malatyalı hemşerilerimiz adına kendisine şükranlarımı sunuyorum. Kendisini Malatya’da ve Belediye’de ağırlamanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyorum” şeklinde konuştu." (Üstten birinci fotoğrafta)

MEZARLIK PERSONELİYLE YEMEK..
Bu arada Belediye Başkanı Akın'ın, Mezarlıklar Müdürlüğü personeli ile bir veda yemeği yediği bildirildi.

Mezarlıklar Müdürlüğü’nde düzenlenen yemekli toplantıya Belediye Başkanı Cemal Akın, Mezarlıklar Müdürü Akif Kayadurmuş ile Mezarlıklar Müdürlüğü personeli katıldı.

Mezarlıklar Müdürü Akif Kayadurmuş yemek sırasında yaptığı konuşmada; “Görev süremiz boyunca sayın Başkanımızın desteğini gece gündüz arkamızda hissettik. Sayın Başkanımızın bize vermiş olduğu bu desteklerden aldığımız güçle, yaptığımız bu hizmetlerden dolayı, gerek Malatya’mızda, gerekse de çevre illerde ve Türkiye’mizin her tarafında takdir ve teşekkür aldık. Sayın Başkanımıza bu destek ve yardımlarından dolayı teşekkür ediyor bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz” dedi.

Görev süresinin bitmesine az bir süre kaldığını belirten Belediye Başkanı Akın ise yaptığı konuşmada, “Görev süremiz içerisinde fevkalade fedakarane çalışarak mezarlık hizmetlerimizi Türkiye genelinde en iyi şekilde yerine getirdiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Bu güzel hizmetler inşallah bundan sonra da devam edecektir. Yapılan bu hizmetlerin gizli kahramanları sizlersiniz. Bu toplantıyı düzenleyen siz değerli mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi. (Üstten üçüncü fotoğrafta)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız