SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Aklımızdaki Tek Sonuç Galibiyet"

0
Güncellendi - 2016-11-11 01:38:40
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grubun lideri Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un stoperi Bedrettin Bulguru, Adıyaman 1954 Spor deplasmanından galibiyetle ayrılarak, liderliklerini sürdürmek istediklerini söyledi.

TFF Antrenman Sahası’nda gazetecilerin sorularını cevaplayan Bulguru, Şanlıurfa Karaköprü Blediyespor karşısında önemli bir galibiyet alarak, liderliklerini sürdürdüklerini belirtti.

Bulguru, zorlu maça en iyi şekilde hazırlandıklarını ve emeklerinin karşılığını aldıklarını ifade ederek, “Sezon başı kampı ve diğer haftalarda çok iyi çalıştık. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Geride kalan 7 haftada iki kez 10 kişi kaldık. İki maçta da eksik kalmamıza rağmen kazanmasını bildik” dedi.

Şampiyonluk iddiası olan Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor karşısında eksik kalmalarına rağmen iyi mücadele ettiklerini dile getiren tecrübeli futbolcu, “Hocalarımız, forma giyen giymeyen, takımdaki herkes iyi bir aileyiz. Takım olarak iyi mücadele ediyoruz. Takımda herkes birbirine en iyi şekilde yardımcı oluyor. Eksik kalsak bile o boşluğu dolduruyoruz. Bunun karşılığını da Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor maçında aldık” ifadelerini kullandı.

Bulguru, takımdaki futbolcuların birbiri arasında iyi bir uyum olduğunu kaydederek, “Hocamız sezon başı kampında da bizleri sürekli yan yana oynattı. Sürekli birbirimizle yan yana oynadık. Bu noktada da bütün futbolcuların birbiriyle güzel bir uyumu var. Murat’ın bir sakatlığı vardı. İlk maçını oynadı, buna rağmen biz çok iyi bir uyum sağladık. Daha önceki maçlarda Vedat ile iyi bir ikili olduk. Aslında ben, Vedat ve Murat iyi bir üçlüyüz diyebiliriz” şeklinde konuştu.

Tecrübeli stoper, grubun lideri olduklarını ve liderliklerini sürdürmek istediklerini kaydederek, “Adıyaman 1954 Spor deplasmanı için mağlubiyet ya da beraberlik düşünmüyorum. Aklımda asla kötü bir sonuç yok. Ben sadece galibiyeti düşünüyorum. Biz orada galip gelirsek rakiplerimizle aramızdaki puan farkını açabiliriz. Deplasmanda alacağımız galibiyet bize önemli bir avantaj sağlayacak. Allah’ın izniyle deplasmana gidip, 3 puanı alıp Malatya’ya öyle döneceğiz” dedi.

Takım olarak 3. Lige giden yolda destek beklediklerini dile getiren Bulguru, “Malatya kamuoyundan bir isteğim var. Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Malatya’nın 3. Lige çıkmaya aday tek takımı ve bunu herkesin desteklemesi gerekiyor. Tam anlamıyla bir destek olmadığını görüyoruz. Burada birçok Malatyalı futbolcu var. Altyapıdan çıkacak sporcular için bu takım bir umut. O nedenle herkesin bu takımı desteklemesi gerekiyor” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız