SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Aklımızla Seçersek.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:13:58
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, Türkiye'nin kötü günler geçirdiğini ifade ederek, kötü gidişi 30 Mart'ta durduracaklarını söyledi. 

Kazancıoğlu, 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında İnönü Caddesi esnafını ziyaret etti. Esnafların sorun ve isteklerini dinleyen Kazancıoğlu, güzel projelerle Malatya'yı hak ettiği noktaya taşıyacaklarını kaydetti. 

Malatya'nın, kendilerine verilecek olan destekle birlikte güzel hizmetler alacağını dile getiren Şinasi Kazancıoğlu, "Bugüne kadar Hizmet alabilmek için oy verdik. "Belediyelerimiz iktidarda olsun güzel işler yapsın" dedik. Ama Malatya'ya hiçbir şey yapılmadı. Bir arkadaşımız 5 yıl belediye başkanlığı yaptı. Diğer arkadaşımız 10 yıl belediye başkanlığı, 5 yıl milletvekilliği yapmış. İkisini bir araya toplasanız 20 tane proje etmiyor. Biri diyor ki "Ben terminali yaptım" diyor. Öbürü diyor ki, "Ben şu bulvarları açtım." O bulvarlarda Fahri Kayhan ve Niyazi Mısri. İkisi de S şeklinde gidiyor. Böyle imar olur mu? Böyle imar olmaz. Yamaç Mahallesi ve Beydağı'nın hali perişan. Bunu hep birlikte değiştireceğiz. İnşallah 30 Mart'ta vereceğiniz desteklerle birlikte, Malatya'ya çok güzel hizmetler yapacağız" dedi. 

"OY HIRSIZLIĞI MALATYA'NIN GELECEĞİNİ SIKINTIYA SOKAR"

Malatya'da büyük bir güven probleminin olduğuna dikkat çeken Kazancıoğlu, "Yol, altyapı, trafik sorunu hallolur. Ama onarılmayacak bir şekilde güven sıkıntısı var. Vatandaşlarımız, "Ya sende onlar gibi çıkarsan" diyorlar. Vatandaşlarımız çok haklı. Çünkü deneme yanılma yöntemiyle seçiyoruz. Aklımızla seçsek inanın böyle olmayacak. Ama deneme yanılmayla, vekaleten seçiyoruz. Yukarıya bakıp, aşağıya oy veriyoruz. Bu çok büyük bir hata. Yukarıyı başka bir zaman oylayacağız. Ama şimdi aşağıyı oyluyoruz. Seçimden sonra Sayın Başbakan buraya gelip, kanalizasyon, su ve yol ile ilgilenmeyecek. Yamaç Mahallesi'nin problemini Sayın Başbakan çözmeyecek. Onun resmini gösterip, başka bir taraftan oy hırsızlığı yapmak Malatya'nın geleceğini sıkıntıya sokar" şeklinde konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız