SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Aklını Alırım Senin!..'

A- A+ PAYLAŞ

Çeşitli nedenlerle tehdit edildiklerini öne süren vatandaşlar savcılıklara ve polise başvurarak şikayetçi oldular. Olaylarla ilgili olarak araştırma ve soruşturma sürüyor.

Savcılığa başvuran E.G. adlı şahıs, cep telefonunu Malatya’daki sabit hattan arayan tanımadığı birinin, “Evini de, işini de ben arattım. Akıllı ol, fazla kurcalama. Aklını alırım” diye tehditte bulunduğunu söyledi. Savcılık araştırmaya başladı.

55 yaşındaki E.G. adlı kadın da, savcılığa başvurarak, 35 yaşındaki Y.A. adlı şahsa olan borcu nedeniyle bu şahıs tarafından tehdit edildiğini, tanımadığı iki şahsın eve gelip, Y.A.’nın adamı olduklarını söyleyerek tehditleri sürdürdüklerini öne sürdü. Y.A. suçlamayı kabul etmedi.

Beydağı Polis Merkezi’ne başvuran 54 yaşındaki R.B. adlı kadın, 28 yaşındaki E.P.’nin Başharık Mahallesi’ndeki evine gelerek, para istediğini, vermeyince de tehdit edildiğini öne sürdü. Polis E.P.’yi arıyor.

Yaka Mahallesi’nde oturan 25 yaşındaki N.M. adlı kadın, 33 yaşındaki eşi B.M. ile sorun yaşadığı için evine gittiğini, eşi ile onun anne ve babası tarafından tehdit edildiğini öne sürdü.

Hanımınçiftliği’nde oturan 32 yaşındaki N.T. adlı kadın, 35 yaşındaki S.T. ile boşanma davalarının olduğunu, eşinin boşanmak istemediğini, bu nedenle kendisini dövüp tehditlerde bulunduğunu öne sürdü. N.T. daha sonra, savcılığa başvurarak şikayetini geri aldı.

Savcılığa başvuran 47 yaşındaki N.D. adlı kadın ile kızı 18 yaşındaki M.D., 59 yaşındaki N.D. ile aralarında nafaka davası olduğunu, bunun için mahkemeye gittiklerinde N.D. tarafından “Size bunu bırakmam” diye tehdit edilip dövüldüklerini öne sürdüler. Polis eşi ve kızını tehdit ettiği öne sürülen şahsın ifadesini aldı.

Salköprü Mahallesi’ndeki olayla ilgili ifadesi alınan 54 yaşındaki Y.K. adlı kadın, oğlunun öz yeğeninin işyerinde çalışırken meydana gelen bir olay nedeniyle yeğeni İ.F.’nin tutuklandığını, diğer yeğeni B.F.’nin gelerek, oğlunun suçu üstlenmesini istediğini, kabul etmeyince de tehditte bulunduğunu bildirdi. Polis B.F.’yi arıyor.

Tevfik Temelli Caddesi’nde 22 yaşındaki P.K. adlı kız öğrenci ile 18 yaşındaki G.D. adlı kız öğrenci arasında kavga çıktığı, diğer öğrencilerin kavgayı araladıkları, daha sonra G.D.’nin okul çıkışında “Bunu senin yanına bırakmayacağım” diyerek P.K.’yı tehdit ettiği öne sürüldü.

Zapçıoğlu Caddesi’nde oturan 25 yaşındaki S.Y. adlı kadın, polise başvurarak 28 yaşındaki eşi G.Y.’nin kendisini dövdüğünü, hakaretlerde bulunduğunu, bu nedenle arkadaşının evine gitmek zorunda kaldığını, eşinin buradan da kendisini telefonla arayıp tehdit ettiğini öne sürdü. G.Y. suçlamayı kabul etmedi.

19 yaşındaki A.S.T. adlı kız, Atatürk Caddesi’ndeki bir işyerinde çalışırken ayrıldığını, işyerinin sorumlusu olan E.K.’nin kendisine telefon açıp 100 lira borcu bulunduğunu öne sürüp tehditte bulunduğunu, kendisinin kimseye borcu olmadığını polise bildirdi ve şikayetçi oldu. E.K. aranıyor.

Başharık Mahallesi’nde oturan 62 yaşındaki C.K. adlı kadın, 22 yaşındaki oğlu A.K.’nin kendisinden para istediğini, vermeyince de kendisini dövdüğünü ve tehdit ettiğini öne sürdü. Gözaltına alınan A.K. adliyece salıverildi.

47 yaşındaki L.Ö. adlı şahıs, polise gelerek bir konudan dolayı aralarında husumet bulunan 70 yaşındaki H.M. ile 0507..nolu hattı kullanıp kendisini H.M.’nin oğlu olarak tanıtan bir kişi tarafından telefonla tehdit edildiğini öne sürdü. Polis iki şahsı arıyor.

Salköprü Mahallesi’nde oturan 22 yaşındaki Y.P. adlı kadın, evine gelen 48 yaşındaki B.G. ve 25 yaşındaki Ö.G. adlı kadınların ellerinde bulunan hortumu evinin musluğuna takmasını istediklerini, kendisinin buna olumsuz cevap vermesi üzerine, tehdit edip hakarette bulunduklarını öne sürdü.

Yeşilyurt ilçesi Hıroğlu Mahallesi Adıyaman Caddesi’nde 21.00 sıralarında meydana gelen olayda yaralanan 51 yaşındaki Ş.U., polise verdiği ifadede, araçla park halindeyken önceden ismen tanıdığı V.Ş. adlı şahsın gelerek açık halde olan camdan kendisine hakaret ettiğini ve tükürdüğünü, aşağıya inerek “Ne yapıyorsun?” dediğinde, şahsın “Sizden gıcık alıyorum” diyerek elindeki şişeyi kafasına vurup kaçtığını, kendisinin o sırada bayıldığını ve arkadaşı tarafından Hasan Çalık Devlet Hastanesi’ne getirildiğini anlattı. Polis V.Ş.’yi arıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız